Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I mysle ze

Zapiekanka ze szpinakiem.

Polecane posty

Gość I mysle ze

Czy ktos z Was robil juz zapiekanke ze szpinakiem i makaronem, tak sobie wymyslilam mam szpinak mrozony i makaron, ale cos bym jeszcze do tego dodala nie wiem co? Jak ktos robil jakas pyszna zapiekanke ze szpinakiem niech pisze:)

JA ROBIE CZESTO SUPER SAMKUJE; DODAJ DO SZPINAKU SMIETANE i czosnek, ugotuj makaron potem dodaj sos, i na gore posyp ser i zapiecz., super smaczek

Gość sysunia 999
ja robię tak, że szpinak podsmażam na patelni z czosnkiem i pieprzem, do tego wrzucam fetę, mieszam aż się zrobi papka ;) i wtedy lekko jeszcze doprawiam (ważne - feta jest słona, więc uwaga z solą) i w to daję ugotowany makaron penne - bez zapiekania

czosnek obowiazkowo sol szczypte pieprzu ja daje kolorowy obowiazkowy ser plesniowy szpinak kocha gorgonzole :)

Gość I mysle ze
jutro będę robić zapiekankę z krowim plackiem i kozimi bobakami

Gość grappinia pink
Ja robiłam. Koleżanka zachwalała i niemal codziennie u siebie to robiła. Wzięłam przepis, zrobiłam i myślałam, że się porzygam... Kompletnie nie spasowało mi połączenie szpinaku i makaronu plus na to jeszcze ser. Obrzydliwe. Ale wielu ludzi tak je i im smakuje.

no to zrobic pierzozki szpinakowe farsz to szpinak sol czosnek pieprza sos zrobic z gorgonzoli rewelacja a do farszu mozna dac sera koziego :)

Gość kapary
mozesz dodac mieso mielone. pyszne jest cannelloni z mielonym i szpinakiem :)