Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luckygirl2555

juupi! lece na wyspy kanaryjskie pod koniec lutego!

Polecane posty

Gość luckygirl2555

wlasnie kupilam bilety na samolot i wynajecie samochodu..! teraz jeszcze tylko jakis cudny hotel nad samym morzem i wszytsko gotowe:) ale sie ciesze :)))))))))))))))))) sloooneczko!

Gość kapary
ja też się cieszę bo ja lecę w kwietniu :) na którą wyspę się wybierasz?

Gość luckygirl2555
lanzarote a ty?

Gość kapary
haha- ja też :D

Gość ile kasy cie to kosztuje ?
za ile osob ?

Gość luckygirl2555
bylam na lanzarote rok temu i bardzo mi sie spodobalo:) bylam tez na teneryfie kilka lat temu lanzarote jest piekna wyspa... warto miec tam samochod bo mozna zwiedzic cala wyspe w jeden dzien ! (zatrzymujac sie w jakiejs ciekawej restauracji na lunch) rok temu zostalam ze swoim chlopakiem w hotelu HESPERIA jest cudny! i chyba zostaniemy tam i tym razem. maja swietny pool bar/restauracje piekne spa i swietnie wyposazona silownie polecam :) bylas wczesniej na kanarach?

Gość zazdraszczam Ci niezmiernie
;) mój tata poleciał sobie koorwa do egiptu we wtorek i w doopie wszystko ma ; /

Gość luckygirl2555
ile to kosztuje? hmmmm no wiec samolot (non stop)+ samochod na piec dni + 5***** hotel na 5 nocy.. dwie osoby okolo 4.300 zlotych pogoda bedzie w sam raz okolo 24 stopni :)

Gość kapary
ja nie byłam wcześniej :) mieliśmy jechać jakieś 2 lata temu, ale okazało się, że jestem w ciąży i zamiast tego kupiliśmy wyprawkę :D teraz musimy sobie odbić :D też mamy wynajęty samochód, ale u nas to będzie trochę inaczej wyglądało bo lecimy z naszym 1,5 rocznym synkiem.

Gość nie no zajefajnie
z jakim biurem lecicie dziewczynki?

Gość kapary
my mamy wynajęty 2 pokojowy apartament. zależało nam na tym by była własna kuchnia do dyspozycji :) gdybym leciała tylko z mężem to bym pewnie też wynajęła hotel :) ja się cieszę bo my mamy rezerwację na 2 tygodnie :)

Gość kapary
my nie wybieramy się za pośrednictwem biura. mój mąż ma znajomego z pracy, który ma ten apartament wykupiony na własność i gdy z niego nie korzysta to wynajmuje znajomym :)

Gość podwijam kiece
i tez zaraz lece podróże !!!! podróże!!!!! podróże !!!!! byle najdłużej !!!!!! byle jak najdalej !!!!!!!!! byle gdzie ? e no chyba byle gdzie to jednak nie podwijam kiece i tez zaraz lece !!!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!! z drogi !!!!!!!!!! nie zwalniam na zakrętach !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podwijam kiece
zazdroszczę podróży bardzo

Gość luckygirl2555
oh wow to super ze lecicie na dwa tygodnie ! wakacje z dzieckiem to troche inne wakacje niz tylko we dwojke.... ale na pewno tez wam bedzie fajnie! my nie rezerwujemy wakacji z biurem podrozy ja lubie spedzic czas na necie i wyszukiwac :) zawsze rezerwujemy samolot i hotel oddzielnie wtedy lecimy kiedy MY tego chcemy a nie kiedy biuro podrozy nam wybierze. nie lubie byc ograniczona w wyborze hotelu i czasu odlotu dla nas 2 tygdonie w jednym miejscu to za dlugo chyba ze polecimy do indii albo meksyku to wtedy tak poza tym lubimy kilku dniowe wakacje (5-6 nocy) ale za to kilka razy w roku :)