Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r3gg35

pisana mi samotnosc?? los tak chce?

Polecane posty

Gość r3gg35

ze poznam milego, dobrego, wiernego faceta [mam 24 lata i wokol widze samych: -kretaczy -cwaniaków -zdradzaczy -dzi**arzów -mezow alkoholików -mezów bokserów -ruchaczy itp nie wierze ze mezczyzna moze byc wierny jednej kobiecie , za duzo przykladow widziałam zeby wierzyc w takie dyrdymaly zeby bylo weselej jestem przewlekle chora i mam brzydkie blizny po operacjach co juz wogole mnie skreska u was "WZROKOWCÓW" jestem miła, dobra, porzadna, wierna itp mam 25 lat wiec juz nie jestem durną nastolatka nie lece na kase bo mam swoja kase, pracuje i stac mnie na jedzenie ,kosmetyki, ubrania, ksiazki wiec tyle mi do szczescia trzeba nie jestem brzydka tylko troche wiecej waze 67 kilo przez leki ale staram sie schudnać co jeszcze nie jestem brzydka ale na pewno stwierdzicie ze kazda tutaj tak pisze ale to nie tylko moja opinia -nie jestem jakąs pieknościa ale nie strasze szpetnościa nie szukam przystojniaka bo z nimi sa tylko problemy.

Gość karolinka......
Los tak chce? Zdajesz się na ślepy los? Radzę ci wziąć sprawy w swoje ręce i działać. Przede wszystkim więcej wiary w siebie i optymizmu. Blizny pooperacyjne? Mam znajomą na wózku. Szaleje za nią super facet. Można? Można. Głowa do gory, usmiech na twarz - trafisz na tego jedynego:))

Gość snakeeeeekaka
skad jestes?

Gość r3gg35
zawsze szczery ?????????

Gość po imprezie
ja pierd. :-D

Gość zeitgeist
do r3gg35, wypieprz stad zs i broom bo to trolle ktorzy kazdy temat rozwalaja i niszcza :-(