Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora z was.....

ktore z was kiedys nie byly ladne a teraz sa?

Polecane posty

Gość ktora z was.....

ja keidys nie bylam atrakcyjna, ale schudlam, zmienilam fryzure, inaczej sie ubieram, chodze do kosmetyczki i w koncu jestem zadowlona ze swojego wygladu i czuje sie ladna anie jak kopciuszek:)

ja tak miałam . Moim zdaniem wszystkie kobiety są piekne tylko powinny o siebie dużo dbać i pilęgnować

Gość a o co dokładnie chodzi
ja też obecnie czuję się duzo bardziej kobieca i atrakcyjna niż 10 lat temu

Gość co podjadac.?
najwazniejsze zeby podobac sie facetowi :)

Jeszcze jestem młoda, 18 lat, i mam nadzieję, że wyładnieję jeszcze :o Chociaż wątpię :P

Gość ...domi
ja mam na odwrot kiedys bylam laska a teraz po dwoch ciazach wygladam okropnie no coz corki ponoc zabieraja urode ;(

Gość ktora z was.....
ja gdy mialam 18 lat to wlasnie nie podobalam sie sobie :( dopiero pozniej zaczelam zmieniac fryzury itp itd az doszlam do momentu gdy w koncu odnalazlam swoj styl i naprawde ladnie wygladam...ale bez dobrego fryzjera i kosmetyczki, ktora pokaze co zmienic w wygladzie za duzo sie nie zdziala...bo ja np. wystarczylo ze wyprostowalam wlosy, zapuscilam grzywke, zrobilam jasne pasemka, henne brwi i od razu ukazala sie inna sliczna dziewczyna....

Gość ja jako dziecko i nastolatka
bylam naprawde brzydka, nalana twarz, male oczka.. tak po 20 roku zycia rysy mi sie wyostrzyly, twarz nabrala wyrazistosci i uwazam sie za raczej ladna :-) a dodajmy do tego dbanie o siebie, to z kazdym rokiem podobam sie sobie coraz bardziej (mam 26l.)

a ja na odwrót. brzydko się starzeję. dbam o siebie, chodze do dobrego fryzjera, regularnie do kosmetyczki, cwiczę, dbam o dietę, ale czas robi swoje... pojawiły sie pierwsze zmarszczki mimiczne, twarz juz nie ta sama, widac po mnie że się starzeję:(

Gość sysunia 999
no w wieku nastu lat nie miałam możliwośći i środków robić z siebie ładną dziewczynę - miałam zwyczajne ciuchy, beznadziejną fryzurę i brak kasy na kosmetyki jak zaczęłam zarabiac pieniądze zaczęłam inwestować w kosmetyki, fryzjera, ubrania, i dziś czuję się i wyglądam zupełnie inaczej - nie stałam się nagle supermodelką, ale czuję się lepiej w swoim ciele i wiem, że potrafię zrobić wrażenie na mężczyznach :)