Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati876543

co myslicie o tej spacerowce?

Polecane posty

Gość hej, wydaje sie byc ok
ja tez kupilam spacerowke tylko do trzymania w aucie. Nawet jest jeszcze tansza od tej Twojej.

Gość nati876543
No mi zalezy aby miala mozliwosc polozenia dziecka spac ;) potrzebuje na jakies wypady do rodziny czy gdzies tam bo ogolnie korzystam z innej. Ale jest za duza do samochodu.

Miałam podobną, kurzy się w piwnicy, nie dało się dziadostwem jeździć - brak amortyzatorów bardzo dawał się odczuć i dziecku i mnie. I nie mówię tu o wycieczkach do lasu, ale o zwykłym pójściu do sklepu.

Jeżeli mogę doradzić ,wybieraj wózek z dużymi kólkami, w porze zimowej bardzo cieżko pchać wózek o tak malutkich kóleczkach.

Gość hej, wydaje sie byc ok
Polecam ten moj: http://mulan.pl/product_info.php?products_id=1332 Zgodze sie z jednym, nie na wertepy i wycieczki czy dziurawe chodniki. Do sklepy czy podjechania z auta np. do szpitala gdzie moja corka ma rehabilitacje jest wystarczajaca.

Gość nati876543
Wyobrazam sobie ze takie spacerowki nie sa zbyt wygodne. W zime na pewno jezdzic nim nie bede. tak naprawde to mam daleko rodzine i chcac wzic jakies bagaze to sie nie miescimy. A wiadomo - wozek na wszelki wypadek miec trzeba.

Gość digi27
kobietki a pokażcie mi wózek typu parasolka z małymi kółkami który daje radę na zaśnieżonych chodnikach, chyba nie ma takiego a jeśli jest to ja bym poprosiła o namiary na taki wózeczek :-)

Na zaśnieżone chodniki to są sanki. A brak amortyzatorów jest naprawdę bardzo odczuwalny dla dziecka, dołóż trochę i kup lepszy.

Gość nati876543
digi a ma zajmowac duzo czy malo miejsca?

Gość digi27
to ma być wózek typu parasolka, więc ma zajmować mało miejsca, i ma być lekki bo przeprowadzam się do mieszkania bez windy i będę go musiała wnosić na 3 piętro. Ja obstawiała easy goo loop

Gość nati876543
No ja wlasnie nie chce przeplacac. Dzieki kolezanko za linka ;) pomyslimy nad nim skoro polecasz ;)

Gość nati876543
wiem jaki to - bardzo fajny - dla mnie za drogi .

Gość digi27
pojeździłam w sklepie troszkę x baby smarti, i wydawał mi się super, ale podobno nie ma dobrych opinii, a może któraś z Was go ma?