Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeciarkaaaa86

co o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość kafeciarkaaaa86

ze swoim chlopakiem piszemy sobie czasem meile, takie osobiste nasze mysli itp., nawet dotyczace tych spraw łozkowych. Jakis czas temu slyszalam ze mowil do mamy swojej zeby weszla na jego poczte i sciagnela jakis plik i wydrukowala mu. Zamurowalo mnie, ze ktokolwiek ma dostep do jego poczty. (mieszka z rodzina i kazdy ma dostep do tego komputera) Troche zdenerwowalam sie ze mama siedzi na jego poczcie i moze w kazdej chiwli przeczytac moje wiadomosci badz jego jakie wysylal do mnie. Stwierdzil ze ona taka nie jest i nei grzebie mu. Jednak poprosilam o zmiane hasla. Podobno zrobil to. Ostatnio jestem u niego a on normalnie ma haslo ustawione w pamieci, wiec bez problemu kazdy moze mu wejsc nawet ja.. uwazacie ze powinnam sie zloscic o to ze cala rodzina ma dostep do jego poczty email? tym bardziej ze piszemy sobie lisciki naprawde dlugie i osobiste..

Gość ja odpowiem
to już nie pisz liścików jak się boisz

Gość kafeciarkaaaa86
teraz jak sie dowiedzialam o tym ze nie zmienil hasla i nadal ma kazdy dostep do jego konta nie pisze. Tylko co z tamtymi wiadomosciami ktore pisalam niewiedząc ze rodzina ma dostep do jego poczty...