Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jużchyba nie chcę żyć

już mam dość, wszystkiego.

Polecane posty

życie jest piękne tak? życie jest pełne bólu, przykrości wokół tyle zła, chamstwa, egoizmu tyle lat starałam się być dla wszystkich jak najlepsza i ciągle, od wszystkich, pokolei nóż w plecy już nie mam sił jestem między młotem a kowadłem mam już tego wszystkiego dość chciałabym uciec, daleko, gdzieś gdzie mnie nikt nie znajdzie

doskonale cie rozumiem. tez mam dosc zycia. mam depresje. klade sie z mysla taka, zeby juz sie nie obudzic. ciagle sie o wszystko obwiniam. nie chce mi sie zyc. zreszta ja nie zyje, ja wegetuje. chcialabym cos zmienic. chce wyjechac za granice, ale sie boje. nie wiem czy odwaze sie na ten krok. musialabym rzucic szkole. ale chyba to zrobie bo zwariuje. zglupieje. wywioza mnie do psychiatryka albo wczesniej podetne sobie zyly.

Gość Lenka7987
Bycie dobrym to nagroda sama w sobie, poza tym oprócz bycia dobrym, trzeba też ostrożnie dobierać bliskich.

doskonale cie rozumiem. tez mam dosc zycia. mam depresje. klade sie z mysla taka, zeby juz sie nie obudzic. ciagle sie o wszystko obwiniam. nie chce mi sie zyc. zreszta ja nie zyje, ja wegetuje. chcialabym cos zmienic. chce wyjechac za granice, ale sie boje. nie wiem czy odwaze sie na ten krok. musialabym rzucic szkole. ale chyba to zrobie bo zwariuje. zglupieje. wywioza mnie do psychiatryka albo wczesniej podetne sobie zyly.

Gość Lenka7987
Bycie, dobrynm to nagroda sama w sobie , a nie jakieś płynięcie pod prąd. Poza tym ostrożnie należy dobierać bliskich. Okej ale i tak 3mam Cię za rękę:)

Gość jesteś pewna,że nie
ma nikogo,kto by za tobą płakał,tęsknił?Ja też mam czasami dość dokładnie tak jak ty ale wiem,że zrobiłabym wielką krzywdę moim dzieciom.

Gość perła_z_lamusa
no co Ty:) Kto Ci nakłamał, że życie jest piękne? Ono jest, jakie jest... Ważne, by żyć przytomnie. Wiedzieć, że szczęście to ulotne chwile, na przykład-jutro sobota, nie idziesz do szkoły...;)

jak ja mam wyjść z dołka? :( bo chyba sobie coś zrobię już mi zupełnie brak siły

właśnie mi mąż powiedział, że mam sobie "wbić do pier do lonego łba to, że on myśli o mnie a nie o innych" tymczasem ciągle pisze do byłej, do jakichś nastolatek w internecie, czaty, rozmowy o seksie tymczasem jak mu cokolwiek powiem na temat jego zachowania to ja to nie wynika z tego, ze on robi źle tylko z tego, ze mam nerwice, że robię paranoję itd do tego wykryli mi jakiegoś guza na macicy, nie wiadomo co to jest, w przyszłym tyg wizyta i badania moja mama ma wieczne pretensje bo jestem tą złą córką, która o nią nie dba, to nic, że całe życie jej poswiecilam, usługiwalam, biegalam do sklepu na zawołanie, sprzatałam, itd a o głupią czwórkę na świadectwie miałam 3 dniowe awantury ojciec mnie nie chciał i zostawił i o mnie zapomniał jak miałam 8 lat mój był, jedyna osoba która mnie szanowała naprawdę i kochała- powiesił się pracuję po 12 godzin na dobę ciągle mam krwawienia, bóle brzucha mam już wszystkiego dość jestem zmęczona życiem naprawdę mam dość

niepoddawaj sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! walczmy!!!

w tym miejscu gdzie bys uciekla gdzie nikt by cie nie znalazl niebylabys szcezsliwa

ja już naprawdę nie mam sił zjadłam dzisiaj jedną małą bułkę maślaną nie mogę nic w siebie wmusić bo zaraz chce mi się wymiotować ja już nie mogę żyć po prostu dlaczego mój były musiał to zrobić, z nim życie wyglądałoby inaczej

Gość agatas28as
do ja jużchyba nie chcę żyć a gdyby nie daj boze wykryto ci powazna chorobe - to czy nadal bys tak myslala? bardzo watpie! a maz? ja bym nie pozwolila sobie na takie odzywki, bo wiadomo jak raz powiedzial to potem bedzie 2,3,4...100 raz. zreszta nie znioslabym gdyby facet "zdradzal" wirtualnie. zycze zdrowia!!

a czy ja to znoszę? właśnie nie nie umiem tego znieść chcę zniknąć na zawsze a chorobę poważną już mi wykryli prawdopodobnie wytną mi macicę nawet dziecka mieć nie mogę to jakiś koszmar

Gość 777777777
Ja tez mam dosc!Ale musimy walczyc,chociaz sil juz prawie brak.Nie poddawaj sie.Nie mozna zycia oddac walkowerem,chociaz niepamietam kiedy bylam szczesliwa!To nie mozna!!!Popatrz na naprawde chorych ludzi jak walcza z calych sil.

Gość Tirux
Ja takze miewam takie dni ze chce zdechnąć zasnac nie obudzic sie juz ale kur.. Cos mi nie pozwala odejsc nawet smierc mnie nie chce. A w domu mialem pieklo .Zostala mi tylko nadzieja ale czasem mam ochote czymś sobie przy.....dolic w głowe. Nie mam znajomych malo kto mnie toleruje wolal . Wiem ze nie trafie do piekła bo tutaj mamy piekło tam co najwyzej bedzie kurort wypoczynkowy lub spa

Gość gość
Zycie nie jest kolorowe ale trzeba dawać rade. Sama juz mam dość ale po kilku dniu cos dodaje mi sily i znowu załamka ale powinniśmy dawać rade .. Nawet jak chce nam sie płakać to lepiej sie wypłakać i walczyć