Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakoralikowa

zaszlas w ciaze "nietypowo"?

Polecane posty

Gość kobietakoralikowa

Czy ktos z was zaszedl w ciaze podczas swoich dni nieplodnych? czy ktoras z was zaszal w ciaze zaraz po okresie albo po stosunku sprzed okresu? czy sa mozliwe takie sytuacje?czy sa tutaj kobiety ktore zaszly w ciaze mimo zabezpieczenia,albo kilku? albo takie ktore stosowaly stosunek przerywany i niespodziewanie zaszlu w ciaze?

Gość tra la
ja zaszlam w 1 dzien cyklu:( po stosunku dostalam w terminie okres, w ten sam dzien a nastepnego juz nie dostalam

kochana ty chyba malo wiesz. w ciaze mozna zajsc nawet jsli stosuje sie antykoncepcie niewazne czy to tabletki czy gumki. ryzyko jest zawsze. zadna antykoncepcja nie daje 100% gwarancji. tak samo nie ma znaczenia czy bzykalas sie przed okresem czy w trakcie czy po. ryzyko jest zawsze

Gość tra la
dni plodne to tylko 9 dni w mies... Wiec jesli ma sie dlugie cylke, a ja takie mialam ok 33 dni teoretycznie nie moglo byc szans ze zajde... A jednak, nigdy nie ma pewnosci

dzien po okresie+stosunek przerywany (to akurat nie antykoncepcja)+ prezerwatywa+PCO (gdzie 2 lekarzy mowilo ze nie bede miec dzieci, kolejnych 2 ze tylko po dlugim leczeniu) wszystko to na raz , stosunek tylko RAZ w tamtym miesiacu = Corka Marianne ur. 08.06.2009 I ktora mnie przebije????? :-D

Gość a moze to ona
ja kilka dni przed okresem, okres dostalam o czasie ale byl inny potem juz nie przyszedl.

Gość sssssakreble
a ja zaszłam w ciąże od pocierania się ręcznikiem mojego chłopaka....