Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsfdds

POMOCY

Polecane posty

Gość ffsfdds

MOJE DZIECKO MA 9 MC NIE CHCE WOGOLE JESC MLEKA, RANO JE ZE 100ML, POZNIEJ ZA 3 GODZINY MISKE KASZKI, POZNIEJ OBIADEK OK 14 ZJE PRAWIE CALY SLOIK, POZNIEJ DAJE JEJ MLEKO OK 16 TO NIC NIE CHCE JESC I NA NOC DOPIERO ZJE ZNOWU ZE 100ML MLEKA. CO SIE DZIEJE?

Może nie chce bo tylko mleko kaszka mleko i tak w kółko. Spróbuj jej dać na podwieczorek jakiś deser. Typu starte jabłko, same lub z bananem. Inny smak.

Gość ffsfdds
NA OPAKOWANIU MLEKA PISZE ZE POWINNA JESC 3 RAZY NA DOBE PO 230ML TAK TEZ JEJ DAJE 3 RAZY RANO POPOLUDNIU I WIECZOREM, ALE ONA WOGOLE NIE CHCE GO JESC, WCZESNIEJ JADLA MI PO 180 AL TERAZ ZEBY JEJ WCISNAC 100 TO JEST CUD BOJE SIE ZE COS JEST NIE TAK, A BARDZEJ ZE BEDZIE COS NIE TAK

Dziecko nic nie POWINNO. Spróbuj z tymi owocami. Nie zaszkodzi, a może akurat pomoże. Ta monotonia mlekowa może przestała jej odpowiadać.

Gość ffsfdds
sprobuje zamienic to mleczko popoludniowe na owoce mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość ffsfdds
moze ktos sie jeszcze wypowie kto mial podobna sytuacje

Gość moja corka koniec z mlekiem
jak miala rok to wogule przestala jesc mleko plula nim dalej niz widziala nie zmuszalam jej dawalam jej inny nabialal teraz ma 7 lat i jest sliczna zdrowa dziewczynka

Gość ffsdgg
na noc tez nie chciala zjadla 50ml chcialam dac jej kaszke lyzeczka ale tez nie chciala, ma katarek moze to przez to? Ale w sumie taki stan rzeczy utrzymuje sie juz od 2 tygodni juz sama nie wiem

Gość 9 miesieczne diecko powinno
jesc cos wiecej niz kasza i mleko i sloik ...;/ Jogurt naturalny biszkoptna mleku bulka z drzemem boze co za ludzie moja corka ma 12 m i je mleko 2 x dziennie po 150 ml

Tak sobie myślę, że dzieci w tym wieku to już jedzą zupy i zblendowane obiady... Czemu nie dajesz córce innych posiłków? samo mleko i kaszka to nuuuda nawet dla takiego małego dziecka. Może ma już po prostu po dziurki w nosie mleka.

Gość ffsdgg
przeciez pisalam ze daje jej obiadek i miedzy czasie tez dostaje danonka, biszkopty, flipsy i jakies owocki