Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolunia

SPRZEDAM WÓZEK TANIOO

Polecane posty

Gość Lolunia

Sprzedam wózek typ GABI można luknąc na allegro producent Częstochowa jest to wózek głeboko spacerowy jeżeli jest ktos zainteresowany to moge wyslac zdjecia sprzedac moge za 100 zl plus wysylka heh jest w idealnym stanie bo corka urodzila sie na zime i byl malo uzywany a w maju juz miala spacerowke bo sama siedziala ! jak ktos zainteresowany niech pisze dogadamy sie ! Cen do negocjacjii :)

Gość blabliczka kochana
moze laskawie sama wklej linka głupia handlaro...w koncu to ty chcesz sprzedac.....a poza tym wypierdalaj na topik dla handlar starzyzna.....

Gość jaki kolor?
potrzebuję dla chłopca

Gość digi27
babiczka kochan naucz się kultury, jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj!!!!

Gość sssssakreble
babiczka może i chamsko ale racje ma. Autorka mogła się troche bardziej postarać i chociaz jedno zdjęcie wkleić....a moze mamy ja prosić??

Gość Lolunia
to jest kolor zielony zaraz wam linka wkleje babiczko a ty sie nie wypowiadaj jak córka latała mi kolo nog to nie moglam tego linka wkleic chcialam wiedziec czy ktos sie zainteresuje wogole wozkiem pozatym nie jestem zadna handlara tylko 1 raz chce cos sprzedac juz linka wklejam http://allegro.pl/jestem-producentem-wozek-fotelik-kola-pompowane-i1371794629.html tutaj macie linka to jest numer 9 ten przy dziale kwiaty na zdjeciu jest ciemniejszy niz w realu jest sliczny seledynowy :) ma wszytsko folie do tego gondole oprocz fotelika ktorego nie bralam w komplecie :) czekam na opinie jest niezawodny w kazda pogode a najlepszy wlasnie w zimie a w lecie super spacerowka z niego :) sprzedaje bo mala dostala w maju od chrzestnego spacerowke inna bo przywiozl jej z zagranicy

Gość jaki kolor?
dosyć fajny, chyba go biorę, podaję email artemida10@o2.pl dogadamy się co do wysyłki , no i oczywiście stanu wózka,ewentualnych zdjęć, proszę o kontakt

Gość Lolunia
upupup

Gość Lolunia
Napisalam na maila :)

Sprzedammmmm ten wozek taniooo ktos chetny prosze o wypowiedzi

Gość mama obozowiczów
Miałam ten sam wózek tylko w innym kolorze wiem że chcesz sprzedać ale napisz prawdziwe informacje o tym wózku :P Wózek prowadzi się super na kazdej nawierzchni sprawdza sie bardzo jako głeboki ale jako spacerówka to jest okropny nigdy nie odważyłabym się tą spacerówka wyjsc z dzieckiem miałam wrazenie ze zaraz z niej wypadnie :P Kupiłam inna spacerówkę. Wózek bardzo ciężki, po złozeniu trzeba było zdejmować koła aby zmiescił sie w bagazniku samochodu typu kombi . Super jedynie jako głeboki nic wiecej.