Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Jeżeli masz wątpliwości co do swojego alarmu i szukasz czegoś nowego to warto skontaktować się z firmą http://atline.pl. Firma jest liderem w dziedzinie specjalistycznych systemów elektronicznych ochrony zewnętrznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anette89 Napisano Listopad 15, 2018 My z mężem też długo nie mogliśmy się zdecydować jaki alarm wybrać. W ostateczności mamy zamontowany system sygnalizacji włamania i napadu. Jeżeli chodzi o firmę to montaż i konfigurację wykonywała u nas firma SPG http://www.spg24.pl . Cała instalacja wykonana dobrze, wszystko pięknie działa. Teraz możemy spać spokojniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta Napisano Grudzień 13, 2018 Przeprowadziliśmy się w mało ciekawą okolicę i zainwestowaliśmy w alarm, odpowiedni pomogła nam wybrać firma http://alertus.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika Napisano Maj 16, 2019 Alarm w domu to podstawa ale warto również taką firme od alarmu zaprosić do siebie i oni nam doradzą jakie systemy alarmowe będą najlepsze. Nam bardzo dobrze doradziła firma z Łodzi ATLine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artek Napisano Maj 19, 2019 Nam alarm montowała warszawska firma ochrona-got.pl i jesteśmy zadowoleni. Sprawnie i szybko wszystko wykonali, alarm działa jak należy a cenowo nie wyszło nas to tak wiele jak zakładaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawid88 Napisano Czerwiec 11, 2019 Ja brałem od Alertus tak jak i bramę i rolety i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystian Napisano Lipiec 25, 2019 Ja skorzystałem z wyceny firmy Alertus i następnie po konsultacjach wybrałem ich sklep, żeby kupić system alarmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja Napisano Sierpień 27, 2019 Z tego co wiem to firma ATLine takie systemy zabezpieczeń alarmowych oferuję i działają już od ponad 20 lat. My korzystaliśmy z ich usług i firma oferuję bardzo przyzwoite ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 29, 2019 Ja polecam specjalistów z Alertus. Pomogli mi wybrać odpowiednie zabezpieczenia do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawid Zabro Napisano Październik 30, 2019 Powiem wam że w firmie i w domu mam ogrody-wardecki.pl sprawdza się idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miszczak 0 Napisano Październik 13, 2020 Niedawno też miałem podobny problem i kolega z pracy doradził mi aby poszukać profesjonalnej firmy, która się tym zajmuje. Zachęcam do zajrzenia na stronkę firmy Camal z Mysłowic, są świetni. Polecam camal.pl znajdziesz tutaj fajny sprzęt w dobrej cenie no i kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbigniwe Gryc 0 Napisano Październik 19, 2020 Również korzystałem i jestem zadowolony więc zostaje mi nic tylko potwierdzić opinię poprzednika. Super oferta zabezpieczeń i możliwość montażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ErykaB 0 Napisano Listopad 30, 2020 Dnia 13.10.2020 o 10:15, Marek Miszczak napisał: Niedawno też miałem podobny problem i kolega z pracy doradził mi aby poszukać profesjonalnej firmy, która się tym zajmuje. Zachęcam do zajrzenia na stronkę firmy Camal z Mysłowic, są świetni. Polecam camal.pl znajdziesz tutaj fajny sprzęt w dobrej cenie no i kontakt. Równiez i mnie firma znajoma! Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Grudzień 6, 2020 Uważajcie tylko, by nie zatrudnić partaczy, bo i tacy zdążają się w tej branży. Przeze mnie sprawdzona jest firma Camal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip7n8 0 Napisano Grudzień 17, 2020 Firma Camal System - super pod tym wzgledem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Marzec 5, 2021 Bardzo dobrze wygląda oferta firmy csnal system. Wezmę te firmę pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Kwiecień 22, 2021 My mamy alarmy z firmy Camal System. Wcześniej w naszej firmie byky alarmy z innej firmy, ale nie sprawdziły się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach