Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany bbb

Jestem nieszczęśliwy - nie mam pieniędzy ,urody , znajomych - nic nie mam :(

Polecane posty

Masz to co wiele osób chciało by mieć: zdrowie ,prace, brzydkie nie jestes tylko przecietny.. czyli normalny facet. a reszta czyli znajomi , dziewczyna itd zalezą już od Ciebie .. nie miej pretensji do calego świata bo nie jesteś kaleką ,skonczonym brzydalem itd wiec masz szanse sobie ułozyć zycie

Gość Załamany bbb
kapsel - zdjęcia byly normalne ,niczym nie przerabiany ,z profilu glownie bo ak najlepiej wyglam ,en face - tragedia :O a co do kafe - no tak to jedyne moje zainteresowanie :/

Gość janko ze zbąszynka ex model
Dopoki nie pozbędziesz sie nieśmialosci - nie masz szans na znajomych , kazdy chce miec przebojowych otwartych kolegow/kolezanki ,a ty dupa jestes ,tak jak ja :classic_cool: - mój pierwszy powazny post :classic_cool:

zresztą .. to jaką masz pracę też w pewnym stopniu zalezalo od Ciebie, jakie masz wyksztalcenie itd. wielu facetów mając to co Ty czyli przeciętny wygląd , taką prace itd mialo by znajomych , dziewczyne , zainteresowania

a może jak zrobi się cieplej ( wiosną ) weź rower i rusz się gdzie przejechać. Zawsze to jakiś sport a dwa lepiej się poczujesz.

Gość slodka konwalia ///
Kapselko - masz częściowo rację, uroda jest wyznacznikiem mówiącym o tym czy chcemy daną osobę poznać czy nie. Jedynie z tym się zgodze. U mnie jest tak, jestem ja, osoba ładna, nieśmiała, ułożona ale bez tej przejbojowości. I jest moja koleżanka mniej urodziwa ( na pierwszy rzut oka ) Ja jestem szczupla, zgrabna, mam ładną twarz, ogólnie jestem sexowna, ale naturalna. Koleżanka jest przeciętna, w sensie urody ( ale też nie jakaś mega brzydka) Jest mniej atrakcyjna może w ten sposób. Ale jest bardzo charyzmatyczna, energiczna, ma świetne poczucie humoru, świetnie się z nią rozmawia, jest przebojowa. Mi tego brakuje i ja o tym wiem. I na co mi uroda, jeśli nie można ze mną tak świetnie porozmawiać jak z nią? Ona jest świetnym kompanem, ma charakter, jest osobowościa a ja mimo że piękna jestem jak pusta książka. I pisze to aby wam uświadomić że naprawdę uroda jest jak okładka. Ważne co jest w środku!

Gość janko ze zbąszynka ex model
to tak jak ja :classic_cool: mam ładny pyszczek ale zjebany charakter ,ale pogodzilem sie ze jestem sam :classic_cool:

slodka konwalia /// fajnie że liczy się dla Ciebie wnętrze. Teraz raczej dziewczyny same podrywają facetów i nie czekają aż oni wykonają ruch. Do tego często teraz jest żę dziewczyny bardzo zwracają uwagę na wygląd faceta.

Gość słodki_stefanek
slodka konwalia /// mądra z ciebie dziewczyna :)

Gość damska offerma
taak wszystko super tylko w necie liczy sie twarz , tylko i wylacznie - masz zajebiste zdjecia - wszyscy sa twoi - ogolnie to słabe miejsce do poznawania ludzi dla ''zwyklych''szaraczków , tez sie przejechałam dziesiątki razy , i jeszcze pretensje - to nie twoje zdjecia ! :O do autora : domyslam sie ,ze pracujesz z facetami , w magazynach kobiet raczej nie ma. Moze to glupie ,ale ja poznałam jedną kolezanke i kolege w szkole policealnej :) zapisalam sie z nudów , nie musialam nic placic - mialam to samo - ciagla niesmialosc, w lcieum ZERO znajomosci , gadalismy czasami na korytarzu ,az sama sie odwazylam i zaproponowalam wyjscie na piwo ,potem tak wyszlo ze trafilismy do kina :) poznalam ich , oni mnie , ich znajomych i wreszcie pozbylam sie (prawie) niesmialosci :)

Gość Cycu z rozpora
Piszecie o wyglądzie, charakterze, a zapomnieliście o najważniejszym. O czymś co sprawia że kobiety szaleją na widok takiego faceta, a w środku robi im sie gorąco i pragną go nie ważne jakie ma wady bo po prostu ich nie spostrzegają. A to wszysko dzięki pieniążkom off curse chodzi to o gruby szmal

prędzej to działa przystojny facet z tym czymś wtedy nawet nic nie musi robić dziewczyna koło takiego nadskakują same. Tylko żeby na nie zwrócił uwagę. Czasem takim to zazdroszczę ...

Gość Cycu z rozpora
kapselko ja tak mam ale zawsze je olewam bo w wiekszości to pasztety te ładniejsze nie podejdą, może duma im nie pozwala

to nie jest tak źle skoro jakieś podchodzą. Może poznaj tego paszteta bardziej niż skreślaj z marszu.

Gość Załamany bbb
te piekne czekają na super ideał ,taka jest prawda . Gdybym byl przystojny to mialbym wianuszek małolat wokol siebie

te piękne często wybredzają i szukają księcia. Czas mija a potem łapią pierwszego lepszego żeby nie zostać starą panną.

załamany tylko z małolatami to raczej byś nie stworzył trwały związek. Jak już to tylko sex i następna.