Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla chcacych pipisac

ING

Polecane posty

co myslicie o tym banku. Kto jest w nim? Opłaca sie tam załozyc konto oszczednosciowe?

Gość w ing ja mam
w sumie to nawet nie narzekam ale tez za bardzo sie na tym nie znam

a ile placisz za prowadzenie?

mam konto studenckie płace chyba jakies 4 zł:) wybacz ale nie pomoge Ci bo nie znam sie na tym a szkoda bo czasem człowiek chce wziosc jakis kredyt i bierze co popadnie a potem sa problemy

Gość w ing ja mam
no ja mam zwykłe konto i płace za konto wiecej, ale nie powiem Ci teraz ile. A biora ci prowizje jak wyplacasz z innych bankomatów?

Gość nauczycielka...........
oglądaliście dziś FAKTY na tvn? JEśli tak, to wiecie dlaczego nie warto z nimi zaczynać.

Gość banowiec od 7 boleści
Ja ma konto w Pko od 5 lat i jestem zadowolony.

ogladałem fakty i ciesze sie ze mam w innym banku. Wg mnie ta sytuacja to wina tego banku.

Gość w ing ja mam
a według mnie to nie wina baknu tylko tej babki. Moze chciała zabłysnac przed szefem ze tylke nowych klijentów zdobyła a tu llipa. Bank mogł nawet o tym nic nie wiedziec

a ja mysle ze młoda siksa weszła na stanowisko kierownika oddziału i chciała zabłysnąć....Jakoś nie piszą ze W innych bankach zapomnieli włączyć alarm i zamknąć drzwi na całą noc...tylko dlatego wyszło na jawbo jeden gościu chciał rano zrobić przelew.... poszukam artykułu to wam pokaze....bo pisali w naszej lokalnej gazecie...

juz nikomu nie mozna ufac :O

Gość ja wam powiem jak to jest
jak dla mnie to oni owszystkim wiedzieli wcześniej. Moze nawet jej kazali tak zrobic z tymi uczniami i zagrozili ze ja zwolnia. W dzisiejszym swiecie sa takie przekrety ze wcale mnie to nie dziwi. Kase najlepiej do skarpety

Gość gbfsxba
ale ja zupelnie nie wiem o co wam chodzi, nawet gdyby go okradli to co z tego? pieniadz e ktore trzymamy w bankach sa ubezpieczone w pelnej kwocie do 50tys euro (lub 100tys euro jesli juz jestesmy po zwiekszeniu limitu) a nie sadze ze przecietny uzytkownik konta ma wiecej. zreszt amadrzy ludzie tak wlasnie dziela duza kase, albo trzymaja w szwajcarii :P