Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivierrrrrrrrrr

Dylemat-pomożcie, proszę

Polecane posty

Gość Olivierrrrrrrrrr

Czy lepiej być samotnym czy z bardzo przeciętną dziewczyną . Jej przeciętność oznaczę w punktach (od 1 do 10 ) dałbym jej 4, ma niezbyt ładne włosy, i kartoflasty nos, przez to że jest tak mało atrakcyjna niechętnie z nią wychodzę.Nie kocham jej, ale jest dla mnie dobra i dba o mnie. TO NIE PROWOKACJA

Gość ja już nigdy nie pokocham
zal mi tej dziewczyny:( to straszne, ze tak o niej piszesz:O

nic na siłę. a skoro jej nie kochasz.... ona pewnie ciebie kocha. a ty traktujesz ją jak służącą (tak wynika z tego co piszesz).

Gość Olivierrrrrrrrrr
Kiedyś ją kochałem, ale to minęło, od dłuższego czasu nie możemy się dogadać. Wiecznie mnie oskarża o zdradę , o to że piszę z innymi kobietami i po części ma rację. Tzn. nie zdradziłem jej, ale byłem bliski a co do tego z kim piszę to nie powinno ją interesować.Ciągle szukam innej partnerki ,ale to wcale takie łatwe nie jest w dzisiejszych czasach. Nie wiem co mam zrobić bo boję się zostać sam, chyba już nie znajdę tak wartościowej dziewczyny.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Jesteś chłopie żałosny... nie chce mi się nawet rozwijać wypowiedzi bo i tak nie ma sensu. Pomyśl przez chwilę co napisałeś na durnym forum, prześpij się z tym i wróc tu jak już dojdziesz do jakichś normalnych wniosków. :/

Gość perła_z_lamusa
Jesteś strasznym pustakiem. Z takim podejściem nie znajdziesz wartościowej dziewczyny, bo każda się na Tobie pozna.

Gość Olivierrrrrrrrrr
Nie możecie mnie zrozumieć bo nie jesteście na moim miejscu.Gryze się z tym od tygodni i nie wiem co dalej? Zostawić ją ? Czy trwać w tym do końca szczęśliwym dla mnie związku? Tyle pięknych kobiet dookoła aż by się chciał z taką być, nie jestem pewny czy trafię kiedyś na taką. Wiem , że moja dziewczyna nie da sobie rady beze mnie w końcu tyle mi zawdzięcza. Nie chce jej ranić ale też nie chce być nieszczęśliwy w samotności.

Gość dupeczka z okieneczka
Zaraz musicie siadać na biednym chłopie.... A prawda jest taka, że pewnie wiele tu takich osób, tylko on nie boi się powiedzieć tego głośno. Z moich obserwacji napiszę tylko, że prędzej czy później i tak się rozstaniecie i wierz mi dla Was obojga lepiej jak będzie to prędzej...

Gość lolusia1505
nie stać cie na ładniejszą

Gość Olivierrrrrrrrrr
Do perła_z_lamusa - Jak znajdę odpowiednią pod każdym względem dla mnie kobietę , wtedy będę nosił ją na rękach i dbał o nią tylko musi się taka trafić. Ze mną będzie jej wspaniale ,uchylę jej nieba i już ode mnie nie odejdzie.

Gość SamantaHAHAH
Oliwier nie buduj swojego szczescia na cudzej krzywdzie wiem co czujesz ja mialam podobna sytuacje ale z niej wybrnelam zerwij z nia i juz bedzie ci latwiej znalezc inna ale ja ciebie nie bronie wogle bo wg mnie jestes pustakiem skoro wazne jest dla ciebie wyglad nosa czy wlosy bo i jedno i drugie mozna zmienic NIE RAN TEJ PANNY BO ONA NA TAKIEGO DUPKA NIE ZASLUGUJE

Gość Olivierrrrrrrrrr
dziękuję Ci dupeczka z okieneczka- jesteś chyba tu jedyną osobą, która mnie rozumie. Do lolusia1505 - Nie jestem jakimś tam brzydalem, podobam się kobietą. Na razie jednak jestem w martwym punkcie tzn. nie mam pracy a do tego jestem nieśmiały. Nie jestem typem cwaniaczka z furą, który na kiwnięcie palcem ma kobietę którą chce.A kobiety jak wiadomo oczywiście te ładne właśnie tego oczekują od mężczyzny.

Gość SamantaHAHAH
a wogle to ty wiesz co znaczy przecietnosc???? Kto wg ciebie jest orginalny???????/ moze to ty jestes kureeewsko przecietny i masz chore wymagania i dazysz do idealu ktory niestety jest nieosiagalny

ee a ja go będę bronić... To że pisze o jej wyglądzie jest wynikiem braku uczuć. Nie kocha jej i jest z nią na siłę, więc zaczyna zauważać w niej wady i to w powiększeniu...

Gość SamantaHAHAH
ladne kobiety oczekuja fur??????????// wytapetowane pustaki chyba kobiety z klasa maja wlasne hahah

Gość SamantaHAHAH
no dupeczko prosze cie jak jej nie kocha to niech rzuci w cholere a nie dylematy ma jakies wyolbrzymia wiadomo ciezko byc na sile ale co on z tego zwiazku ma??? czy moze jest typem ktory rzeruje na kobiecie bo nie ma kasy pracy i innych perspektyw??? Nie powiesz mi ze on dobrze robi utrzymujac ten zwiazek

Gość milka_milka
i właśnie dlatego ja zanim zaczynam się z kimś spotykać zastanawiam się czy jestem w stanie zaakceptować wizualne mankamenty i czy jestem pewna, że widzę szanse na coś poważnego, bo nie chcę nikogo ranić później i mówić: "pomyliłam się, jednak nie jestem w stanie Ciebie pokochać". Wiecie czego się boję?? tego, że bardziej mogę później kogoś zranić, ja ta osoba się bardziej zaangażuje....

Gość pestka---
a nie pomyslisz o tym ze moze jest inna dziewczyna, i moze ta inna jest dla ciebie ta jedyna, ale widzi ze jestes w zwiazku i przez to sam sobie nie dajesz szansy na cos nowego.....ja szczerze mowiac nie zainteresowalabym sie facetem ktory jest zajety, wiec jesli bedziesz SAMOTNY wiecej wskorasz a z ta jak ty to mowisz przecietna skoncz, bo ona zasluguje na kolos lepszego niz ty, przykre jest to ze oceniasz ludzi po wygladzie, no ale kiedys napewno za to bekniesz ;) pa powodzenia zycze......................................a za ta przecietna to jeszcze kiedys zatesknisz

Rozumiem Cię, bo pół życia spędziłam na takich dylematach. Pamiętam mój przedostatni "związek", facet bajeczny, wykształcony, zapatrzony we mnie jak w obrazek, tak bardzo chciałam go pokochać, że go znienawidziłam... Efakt był taki, że nie mogłam na niego patrzeć i wszystko mnie w nim irytowało...

Gość SamantaHAHAH
pestka!!! 100000000000000000% racji bedzie pewnie plakal i blagal na kolanach zeby do niego wrocila bo mu te PIEKNIE IDEALNE puste w srodku dadza tak popalic ze sie mu odechce hhahahah zaaaraz cie zbanujemy za ten temat zobaczysz!!!!

Gość Olivierrrrrrrrrr
Nie umiem od Niej odejść , bo jest dla mnie dobra, zawsze mogę na Niej polegać, jest uczynna, nigdy nie odmawia, zawsze mogę z Nią porozmawiać gdy coś mnie trapi, ale nie ma tego czegoś co by mnie w niej pociągało, nie jest dziewczyną jaką chciałbym mieć , nie kocham jej to prawda, ale szkoda mi zostawić taką dziewczynę bo później mogę zostać na lodzie.

No czyli żyjesz z przyjaciółką która Ci matkuje..... Mieskacie razem?

biedna dziewczyna co nos jak kartofel ma a serce jej wielkie i krysztalowe chlopak ją oklamuje, w duchu przeklina zeby ją chociaz kochal tego co ona polowe oj milosci,milosci,milosci ty muzo przekleta lamiesz serce, psujesz koscikosci kosci i jestes wniebo wzieta..................... ona ma brzydki nos, a on szczeliwy nos żelu juz zużył połowe na swoja piekna glowe a ona kartofel na marchew zmieni i gdzies na polu zycia spotka pewnie paskude i sie odmieniiiiii milosc wyjdzie z ukrycia a on,ten piekny sam zostanie i calusy w lustro robic bedzie a kartoflanka w zakochanie rodzic innemu paskudzie bedzie

Gość SamantaHAHAH
ty pieeeeeeeeerrrrrrdolony egoisto!!!!!!!!!!!!!!! jak by jaka kolwiek laska takie cos pisala od razu wyszla by na blachare i by na niej 1000 psow powieslili jak ja nie lubie takich gnojkow bardzo bym chciala zeby twoja dziewczyna dowiedziala sie co piszesz o jej wlosach i nosku zeby zobaczyla dla jakiego skuuurwwiela sie stara!!!!!!!!!!!!! powinna cie kopnac w dupe ZOSTANIESZ NA LODZIE?? to malo powiedziane ona cie wyrucha i zostaniesz z gownnnem na patyku bo sie predzej czy pozniej zorietuje zz jakim gnoojkiem jest

Gość nienawidze14stycznia
a co jest wazniejsze? wyglad czy to, ze o Ciebie dba i Cię kocha?

Gość SamantaHAHAH
sto powodow do szczescia??? Gdzie mozna poczytac twoja poezje???? moze mogla bym gdzies zamowic twoj tomik??? widze ze walisz free style :D a mnie to strasznie kreci i wogle tez bym chciala tak umiec