Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivierrrrrrrrrr

Dylemat-pomożcie, proszę

Polecane posty

Gość Olivierrrrrrrrrr
Nie mieszkamy razem. Wygląd jest bardzo ważny tak samo jak charakter gdyby wygląd się dla mnie nie liczył nie miałbym , tego problemu bo byłbym szczęśliwy z Nią.

czy burak to: a)roślina pastewna, długośc 12-15 cm, pożywna, zwłaszcza w czasach moru głodowego, kolor purpurowy, zdrowy, chętnie jedzony,popularny w XIX wieku b)gatunek człowieka-konkretnie samca, wielkośc 160-168(sprzyja kompleksom), często występuje w ochronie , security, albo w okolicy bankomatów, w kolonii rośnie na blokowisku, nosi długie kaptury i obficie żeluje c)jacques de buracques(żak de burak) francusko-hiszpański bohater narodowy, pogromca pierzyn i ruskich chłopek

Gość SamantaHAHAH
a i b :D a normalnie b w gwarze c nie wiem :D ale mozliwe ehhe gdzie sa twoje wiersze?>>>>>>>???????????????

Olivierrrrrrrrrr Do perła_z_lamusa - Jak znajdę odpowiednią pod każdym względem dla mnie kobietę , wtedy będę nosił ją na rękach i dbał o nią tylko musi się taka trafić. Ze mną będzie jej wspaniale ,uchylę jej nieba i już ode mnie nie odejdzie. taki kurwa jesteś pewny? jakoś Twoja dzieczyna z tego, co piszesz robi dla Ciebie dużo i co? to wystarcza, sam powiedziałeś, że nie ;] więc nie pierdol, że taka laska od Ciebie nie odejdzie, bo jak uzna, że w skali od 1 do 10 masz 4 to nara ;] boże jesteś egoistą, pewnie zostawisz tą biedną dobrą dziewczynę, ale zrobisz jej tylko przysługę, za którą ona kiedyś będzie Ci podziękuje, bo nie zasługujesz na nią. i wiesz co Ci powiem, że jeszcze zatęsknisz za nią, a wtedy będzie już za późno :) "powodzenia"

Gość Olivierrrrrrrrrr
Dzięki wszystkim za dobre jak i złe komentarze , niewiele mi pomogliście , pogadam jeszcze z moją najlepszą przyjaciółką może Ona mi podsunie jakieś rozwiązanie. Zawsze służy dobrą radą.

Gość Olivierrrrrrrrrr
Problem mam już z głowy. Moja dziewczyna właśnie do mnie zadzwoniła i powiedziała, że czytała to co tu pisałem.(Bo wie, że tu często przesiaduje). Od tej chwili nie chce mieć ze mną nic wspólnego ;( No nic trudno została mi jeszcze przyjaciółka i kilkadziesiąt kobitek poznanych w necie oraz real :)

Gość dupeczka z okieneczka
Jak nie pomogliśmy? Przecież każdy daje dobrą radę i Ty w głębi duszy też tak czujesz MUSISZ SIĘ Z NIĄ ROZSTAĆ, za to że jest taka dobra, pomyśl raz o niej, daj jej szanse na szczęście, niech pozna kogoś, kto nie tylko doceni jej dobroć, ale i urodę i będzie kochać tak jak na to zasługuje.. I sobie daj szanse na poznanie tej, którą będziesz nosił na rękach...

Gość dupeczka z okieneczka
No widzisz, rozwiązało się szybciej niżby się tego ktokolwiek spodziewał...

jesli dba o cb i jest dla cb dobra to pewnie cie kocha.. wiec lepiej jej nie oszukuj i zakoncz ten zwiaek. bo przez to mozesz zranic ja jeszcze bardziej.

Gość Olivierrrrrrrrrr
Byłem z nią bo brała z połykiem jak każda brzydka , żeby tylko facet z nią został.