Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazowana

Jakiś normalny topik.

Polecane posty

dobranoc miłych snów ### Bogaty w stanie upojenia alkoholowego.................podchmielony. Biedny w stanie upojenia alkoholowego.................pijany jak świnia Bogaty z bronią......................dba o bezpieczeństwo Biedny z bronią......................bandyta Bogaty ze zrobionym manicure....................playboy Biedny ze zrobionym manicure....................pedał Bogaty w agencji towarzyskiej...............szuka przyjemności Biedny w agencji towarzyskiej...............szuka siostry Bogaty czytajacy gazetę............intelektualista Biedny czytajacy gazetę............bezrobotny szukający pracy Bogaty biegnący........................sportowiec Biedny biegnący........................złodziej Bogaty biegnący........................sportowiec Biedny biegnący........................złodziej Bogaty ubrany na biało..................lekarz Biedny ubrany na biało..................sprzedawca lodów Bogaty z walizeczką......................menedżer Biedny z walizeczką......................komiwojażer Bogaty homoseksualista...................gej Biedny homoseksualista...................pieprzony zboczeniec Bogaty z dziewczyną....................macho Biedny z dziewczyną....................trafiło się ślepej kurze (to nie o niej!) Bogaty przy samochodzie...............kierowca Biedny przy samochodzie...............mechanik Bogaty za kółkiem......................Pan Kierowca Biedny za kółkiem.......................szofer Bogaty na komisariacie Policji...............świadek Biedny na komisariacie Policji...............zatrzymany Bogaty zmęczony..................menedżer w stresie Biedny zmęczony..................mięczak

Kapitanie no niestety misji nie wykonalem ale we wtorek kolejny raz bede podchodzil :) No nie pilnuje bo juz po swietach :) ale zagladam tam czasami :D A co u Ciebie Kapitanie ?

Kapitanie to nie dobrze :( To szybkiego powrotu do Zdrowia Twojej Żonie Życzę Mintaja Ja mam nadzieje ze teraz mi sie uda zdac :) A co tam wogole u Ciebie słychać?

Gość ja sie pytam
co z duchem kafe sie dzieje

Mintaja --- a wracajac do mojego obiadu co tam kiedys rozmawialismy to rybka byla pyszna i tak jak obiecalem bylem bardzo delikatny...zreszta musialem bo mnie zab troche bolal ;)

Nie wiem :O późno w tym roku sa :( ale fakt iż one kiedys nastąpią trzyma mnie przy życiu :P

Mnie tez zawsze ferie cieszyly ze wolne od szkoly i bedzie mozna gdzies wyjechac i odpoczac :)

Mintaja --- nom niestety lata szkolne juz za mna ale jeszcze poszalec mozna :) Wkoncu nie jestem az tak stary :P