Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panasonicdmc-lz7

jak długie macie ręce??????

Polecane posty

Gość panasonicdmc-lz7
a nogi to po co mierzycie???? no dobra, do rana zaczekam moze ktoś napisze!!!

Gość panasonicdmc-lz7
?????? czekam :D niech ktoś napisze dlugość swoich rąk i jak mierzył!!!

Gość panasonicdmc-lz7
ano ja :P i cały czas czekam!!!! no ludzie, mierzycie nogi i nikt się nie pyta 'po co' sa setki topików o długości nóg, więc niech będzie i jeden o dlugości rąk!!!!

Gość panasonicdmc-lz7
no dobra, napisze ale nie śmiejcie się, proszę otóż mam obsesję odnosnie długości moich rąk, wydaje mi się że sa okropnie krótkie i potrzebuję wymiarów bo chce mieć jakieś porównanie, czy to tylko mój wymysł że mam krótkie ręce czy rzeczywioście mam krótkie ręce :/ rozumiecie??? i wolałabym zeby to kobiety pisały bo jestem kobietą wiec długosć rąk u faceta nic mi nie da :(

U mnie cała ręka - od początku ramienia do końca środkowego palca - ma 79 cm. Mam 183 cm.

no to tak myślałem. Trzeba było od razu pisać :P już chciałem Ci napisać, ale widze że moje wymiary Ci się nie przydadzą :)

Gość panasonicdmc-lz7
master ty mężczyzną jesteś, dobrze rozumiem?? i mierzyłeś rękę z zewnątrz(bo od ramienia napisałęs)???? u mnie ręka od wewnątrz(od pachy do końca środkowego palca) mierzy 58-60cm, a od zewnątrz to tak ok 65-70cm(od końca środkowego palca do tak mniej wiecej końca ramienia-barku, dlatego taki margines błędui podaje), to mam długie ręce czy krótkie??? jak myślicie?? :(

Gość aga770601
Ale chyba ważniejsze są proporcje niż sama długość? Sama nie piszesz ile masz wzrostu to jak można się odnieść czy są krótkie czy nie? Nie chce mi się szukać centymetra, ale jak stoję wyprostowana z rękoma wzdłuż ciała to brakuje mi jakieś 10 cm do kolan, mam 170 cm wzrostu.

Gość a ile masz
wzrostu

Gość panasonicdmc-lz7
ja jak stanę wyprostowana z rękoma wzdłuż ciała to do kolan brakuje mi ponad 20cm, ui naprawdę mi chodzi o długość, a nie o proporcje aga, a nie masz linijki żeby zmioerzyć?? :D

Gość panasonicdmc-lz7
167cm wzrotu, i ddługi tułów

Gość to raczej chyba dlugie rece
masz chyba ze ja mam krotkie :P bo mam 175 cm wzrostu a dlugosc rak od ramienia do srodkowego palca jesli dobrze zmierzylam tak gdzies 68-70