Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Mulatka

dzieci MULACI kto takie ma?

Polecane posty

Gość mama Mulatka

mulaci są aż nad to atrakcyjni kto jest szczęśliwym rodzicem mulatka?

Gość nieDo pozazdroszczenia
nad to? nad CO? NADTO pisze sie razem :P i nie , nie lubimy dirty mix'ow, jasne?

Gość mama Mulatka
ja blondynka z niebieskimi oczami moj mąż rudzielec piegowaty tez z niebieskimi oczami , a kompletnie nie rozumiem skąd u nas dziecko mulat z kręconymi czarnymi włoskami?

Gość mama Mulatka
mi się szykuje na ten rok taki maluch mulat mmm sama słodycz w ogóle ja mam straszną słabość do ciemnej karnacji :):) a inni nie lubią bo są zazdrośni zakompleksieni lub są rasistami!!

wypowiadam sie za Nas- Nasza Wysokosc :D

No dobra, sorki. Ja po prostu ni lubie dzieci ZADNEJ masci.

Gość mama Mulatka1
a ja wręcz odwrotnie dla mnie im ciemniejsze tym lepsze! ale jak urodze dzieciaczka to polskie imie będzie miało ! - a waszym zdaniem jak są odbierane takie osoby w naszym kraju ?

to już zauważyłam,że nie lubisz ;) no nic , nie każdy lubi. mama mulatka1 - to zależy od ludzi :) Ale ja myslę,że nieźle.Śliczne są..no i zyczę dużo zdrowia dla dziecka 🌼

a do Hooliganki- skoro szwagierka, to musi znaczyc, ze to ona jest czarna i ma je z twoim bialym bratem. gratuluje braciszkowi gustu i smaku.

Gość mama Mulatka1
Sesesese dziękuje z całego serca to będzie moje 1 dziecko i zaplanowałam je na ten rok! do NIEpozazdroszczenia --- dlaczego jesteś taka uszczypliwa ?

oops, a nie.. to siotra twojego brata. No coz, i tak wszystkim wszystkiego gratuluje. Nite.

kurrr, meza siostra znaczy, ja naprawde musze juz isc spac, dobranoc

jeszcze znajde sily by odpisac: jestem uszczypliwa, bo nie lubie dzieciorow, tego, jakie robia spustoszenie w ciele,psychice i budzecie. no, dobranoc

Gość lotny ptak
ja mam takie dziecko, i co? nie mieszkam w pl, ale nie spotkalam sie z gorszym odbiorem w naszym kraju jak przyjechalam na wakacje. Maz byl bardzij "rozpoznawalny"

Gość wszystkie pakiety
takie dziecko nie za dobrze sie czuje wsrod bialych ...i wsrod czarnych tez - nie za bardzo jest akceptowane, zreszta zalzy od srodowiska ale jesli to w Polandii to z gory wspolczuje tobie i jemu

Gość mama MULATA 1
A wiecie dlaczego w Polsce tak jest oprocz tego ze rasizm czuc z kazdej strony to na dodatek glowna przyczyna dyskryminacji to zazdrosc I zakompleksienie tych osob czyli rasistow I to w 100% prawda .... zastanawia mnie jedno po co ci rasisci sluchaja czarna muze rap rn&b hip hop I inne to mnie zastanawia bo przeciez nielubia "innych". A te dzieci w szkole I w przetrzkolu maja wpajane do glowy ze maja nie lubiec "innych" przykre to ale niestety prawdziwe ... szkoda ze ta polska jest zacofana gdyby nie ci ludzie tam bylo by wspaniale .... I wedlug mnie rasizm powinien byc karany !!

Gość lotny ptak
tez tak mysle, Polacy to wielcy hipokryci. Kocham mój kraj, moja rodzina lubi mojego męża, ale nie przeprowadzę sie tutaj na stałe z powodu rasizmu

Gość pika pika pika czuuuu
ja kiedys widzialam mame z dzieckim mulatkiem , bylo piekne

Gość pika pika pika czuuuu
znowu kolejny praiwczek ktory nie umie sobie kobiety znalezc to musi najzedzac na tych co wiedza co i jak albo jakis porzucon, albo "macho" z koziej d.u.p.y ktory mysli ze jak zlaozy dres jest cool... A przepraszam, spodnie z krokiem tez nosisz? Bo to wlasnie od ciemnoskorych sie zaczelo..nie boisz sie ze ci sie cos z mozgiem stanie? aaa... marzsz ze moze chociaz w ten sposob Ci penis urosnie

Gość baybe buuuu
Znam rodzinę(czarny tata biała mama)w której jest dwoje dzieci-bardzo są ładne-fakt.Fajnie się poruszają,piękne duże oczy i gęste włosy.Mama pulchna(chyba czarni faceci takie lubią?)nawet ładna,ale ani w połowie nie tak miła jak tata.Facet jest inteligentny,bardzo grzeczny,szarmancki,opiekuńczy dla dzieci,a wygląda...:)Nie wiem jakiej jest narodowości (wygląda jak masaj:))-bardzo wysoki,szczupły,o delikatnych rysach twarzy.Rozmowa z nim to sama przyjemność i niestety mało półinteligentnych białasków dorównałoby mu inteligencją i sylwetką(kolor skóry-kwestia gustu).Zauważyłam jednak ,przewrażliwienie i doszukiwanie się nietolerancji i przejawów rasizmu tam gdzie ich nie ma.Pewnie nie obyło się bez przykrych doświadczeń w naszym zaściankowym kraju.Dzieci mogą mieć ciężko ,ale generalnie to obciach być rasistą więc nawet gdy ktoś ma takie poglądy raczej siedzi cicho(najczęściej,ale nie zawsze).Często poglądy się zmieniają gdy taki czarny lekarz uratuje życie takiemu białemu panu cieciowi.:)

Gość pika pika pika czuuu
moze masz racje i tylko na anonimowym forum zieja nienawiscia. A na codzien cich siedza

Gość ashasha
Wlasnie spodziewm sie dziecka, '' mulatka'' ; )... ale niestety i ja nie jestem gotowa wychowywac go w Polsce i Polska jeszcze dlugo ( albo moze i wcale) nie bedzie gotowa na ''takich'' obywateli... ale jak zapytac ktoregos z Polakow, to pewnie! jak najbardziej! co drugi tolerancyjny!...

Gość esophagus
ashasha a gdzie teraz mieszkasz?

Gość esophagus
a jak jest? nie spotaalam sie z zadna dyskryminacja takiego dziecka, przeciwnie, w przedszkolach coraz wiecej skosniookich i mulatow

Gość mama mulatki
Ja jestem matką mulatki, gdzie bym nie poszła slyszę tylko jak chwala i sie zachwycaja!! Polska jest gotowa, mieszkam w katowicach i naprawde nie warto sluchac innych. z wlasnego doswiadczenia wiem ze musze sie zatrzymywac co 10 minut bo ludzie nie potrafia sie napatrzec! a co do osoby ktora napisala ze sie 'puszczamy' z czarnymi to czemu nie? nawet nie wiecie jak w ich objeciach jest przyjemnie, na sam widok tej skory cos w czlowieku sie rozgrzewa.

Gość jestem rasistką
Jestem rasistką i nikt mi nie zabroni być. Tym bardziej, że publicznie nikogo nie obrażam. Moim zdaniem jeśli jakaś biała kobieta chce być z czarnym mężczyzną i mieć takowe dzieci to ich sprawa i ja się do tego nie mieszam ale ja nie chciałabym mieć takiego dziecka, nie związałabym się nawet z czarnym mężczyzną. Mulaci według mnie nie mają w sobie nic z atrakcyjności.

Gość mama chłopca mulatka
Ja też mam dziecko Mulata.Synek jest bardzo ładny.Jak się urodził, miał jasną "białą" karnację,a właściwie nie był czerwony albo żółty jak każde inne "białe" dziecko w pierwszych dniach po urodzeniu.Od pierwszych dni był po prostu przystojny.Jest bardzo podobny do mnie,tylko bardziej śniady teraz. Zapewne każda matka uważa iż jej dziecko jest najpiękniejsze i najmądrzejsze,ale w tych mieszanych genach coś jest.Syn jest bardzo mądry jak na swój wiek,wcześnie zaczął mówic, jest zrównoważony,spokojny, kulturalny(ale to już chyba nie jest zasługą tego że jest Mulatem) -kłania sie sąsiadom,mówi dziękuję, przepraszam w odpowiednim miejscu i czasie. Nigdy nie byłam rasistką, nawet mi to przez myśl nie przeszło, nawet jak nie miałam jeszcze dziecka.Zastanawiam się dlaczego w Polsce jakakolwiek "innośc" wzbudza tak dużą uwagę.I nie tylko kolor skóry,ale również - niepełnosprawnośc, tusza itp.Żal.pl czasami niestety.