Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Mulatka

dzieci MULACI kto takie ma?

Polecane posty

Gość mama chłopca mulatka
Zastanawia mnie jeszcze coś... Temat jest skierowany do takich ludzi jak ja, bo pytanie brzmi "Kto jest szczęśliwym rodzicem Mulatka?", więc czemu piszą rasisci, albo tacy którzy nie lubią dzieci.czego tu szukają?to nie jest nawet żałosne, to jest po prostu śmieszne.pozdrawiam wszystkich bez wyjątku:)

Gość lykkeli
a tak z ciekawości to jakie są warianty koloru skóry jeśli się zmiesza czarnego z białym? czy dziecko zawsze będzie Mulatem, czy może być czarne jak tatuś? :)

Gość fdsdcfdsc
tepe dziwki... czarne, mulatkowate, zolte dziecko wzbudza w Polsce zainteresowanie poniewaz jest takich dzieci jeszcze malo tak jak malo jeszcze u nas jest imigantow z krajow 3 swiata. Wraz z wieksza iloscia takich przybyszow stanie sie to normalne jak w innych kolonizowanych krajach. takie dzieci maja w polsce bardzo dobrze bo sa inne-jeszcze wyjatkowe bo jest ich malo-problem rasizmu to raczej stereotypy tepych mam. PS: sam zamierzam miec dziecko mulatka. Pozdrawiam

Gość Liketil
Ja jestem w ciąży z malutkim chłopcem mulatkiem :-) . To znaczy sama dokładnie jeszcze nie wiem jaki kolor skory będzie miał maluszek bo tata mojej kruszynki jest mieszankom ciemnej matki i dużo jasniejszego ojca ( to taki troszkę ciemniejszy mulat ). Ale z tymi genami to nigdy nie wiadomo . Pozdrawiam serdecznie wszystkie szczęśliwe mamy :-)

Gość gość
Zastanawiałyście się Panie dlaczego Polacy to rasiści???? Może dlatego że nie ma drugiego takiego Narodu w którym kobiety tak chętnie wchodziłyby w mieszane małżeństwa. Wiadomo ,serce nie sługa ,,,ale czy to czasem nie egoizm iść za głosem....no właśnie czego???? nie patrząc na los Mulata??? Będzie nieakceptowany ani przez białych ani przez czarnych. Rasizm w Polsce wynikać tez może z tego że mieszańcom spod gwiazdy Dawida bliższe jest dobro Izraela niż Polski, obstawiają urzędy, miotają tym biednym Narodem sami opływając w dostatku tak jak Hajke Gronkiewicz Walc

Gość gość
Ją jestem mulatem tzn mój ojciec jest persem ale mam blond wlosy on zresztą też więc gdzie tu logika

Gość gość
Ja mam dwóch synów mulatów z poprzedniego związku z afr.Są cudowne,słodkie na pewno wyrózniają się urodą posród polskich dzieci.

Gość Pan Norunki
Tak szczerze mówiąc rdzenni Polacy generalnie są w 70% biali, a w 30% żółci, co wynika nie tylko z mieszania się Słowian z Mongołami, Tatarami, Węgrami (którzy są w 50% żółci i w 50% biali), czy też innymi ludami tureckimi, jak Hunowie, Pieczyngowie, Połowcy, co miało miejsce już w Średniowieczu i późnej Starożytności, ale też z tego, że w Europie od czasów kamienia łupanego mieszały się ze sobą białe i żółte ludy. Chociaż pojawienie się imigrantów z innych rejonów świata, głównie Wietnamczyków, którzy są w 70% żółci i w 30% czarni, oraz mieszane małżeństwa (w tym z Murzynami, czego produktem są dzieci Mulaci) to dopiero sprawa niedawna, począwszy od lat 90-tych XX wieku.