Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys znajde dla nas dom

on dzis sie wyprowadza

Polecane posty

Gość wlasciwy kamil
a co mnie obchodzi stopka jakiegos wyplowialego blond pudla :-0 :-0 :-0 a niby gdzie moglas byc i co widziec??? moze co najwyzej na robocie w irlandii?? przeciez tylko kobiety bez ambicji laduja sie w dzieci i malzenstwo, bo byc moze im cienko szlo w szkole, wiec opcja malzenstwa jest jak dopust bozy :-0 :-0 moze kiedys bylo normalne, gdy kobiety wychodzily za maz po 20 roku zycia. dzis to kompletna porazka i obciach. nie masz nic wspolnego ze wspolczesnym modelem kobiety: samodzielnej, atrakcyjnej, wyksztalconej i dajacej sobie wlasciwy czas na dziecko i malzenstwo. jestes zwykla kurą i masz jej mentalnosc 🖐️

Gość właściwy kamilku
odpowiedz mi prosze na jedno pytanie - a co ciebie to do chuja miłego obchodzi jak kto żyje ? Wszyscy muszą byc wyzwoleni , zwiedzic cały świt do 30 bo ty tak chcesz? A kim ty jesteś żemy mówic innym jak mają życ ? Puuknij się w swój wyzwolony łeb matole

Gość wlasciwy kamil
ja nie mowie, co ona i jej podobne maja robic. tu juz nic nie pomoze :-p ja wyrazam tylko opinie, skoro ona wyraza opinie obwieszczajac "calemu swiatu", jak wyglada, podaje swoj rocznik urodzenia i te absurdalne daty dotyczace jej zycia. faktem jest, ze z pewnoscia nie umiesci w tym watpliwym cv daty ukonczenia uniwersytetu, hehe 🖐️