Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Szukam duszy bratniej:)

Polecane posty

Jestem chyba na zakręcie życia,albo go pokonam ,albo..polecę prostą;),codziennie walczę by się uśmiechnąć,mam głowę pełną marzeń,to tak w skrócie..:) Lat 30,ale moja dusza ma raczej 22 a ciało 26 hehe

No i co to za życiowy zakręt Cie spotkał droga Sevro? Może będę umiała pomóc?

Gość lopae
a lubisz się ruchać?:classic_cool:

Gość camerun
pokaż cycki to może pogadamy

Gość Fafinette
dawaj foto, albo w y p i e r d a l a j 🖐️

Gość Stanislaw Stasio
flesz80 - potarmoś sobie pieroga blenderem

Gość Stanislaw Stasio
aha! nie masz cipy?

Flesz,w pracy jesteś,a ja w domu dziś:),ten życiowy zakręt to potrzeba zmian w moim życiu,taka kostka Rubika do ułożenia;) Raczej muszę pomóc sobie sama,ale chętnie poznam osoby które też mają takie odczucia,:

nie mozna normalnie popisa na tym forum bo zaraz jacys idioci wskakuja, dramat w trzech aktach!!! Ja tez mozna powiedziec na takim zakrecie sie znalazlam, a moze to kryzys 30latki???;)

EE tam;) 30 lat to najpiękniejszy wiek,już jesteśmy odkryte..;)ale wciąż odkrywamy życie:)Osobiście uwielbiam siebie taką,niz jak miałam lat 20.. Wiem co to miłość i pragnę jej dotykać każdego dnia,tylko czasem smutek błądzi na dnie mojej duszy..dlatego właśnie tu jestem..potrzebuję wsparcia i zwykłej rozmowy:))

SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE !!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA ;) tylko wyjdź z forum bo tutaj to na pewno nie znajdziesz ;D może coś z Tobą nie tak że w tym wieku nie masz ;D

hehe a ja z checia cofnela bym czas tak o 10 lat, kilka rzeczy w zyciu zrobilabym inaczej

Tak tak,często słysze cytuje "Kiedyś z tym rozumiem i doświadczeniem co mam teraz to już bym inaczej postępował" A co robiłeś przez ten czas lat 20-30 że do tej pory ?:> Chyba nie za takimi co trzeba się latało :>

Gość qwety
nie radze wam szukac bratniej duszy w internecie bo moze sie okazac ze znajdziecie a nie bedziecie mogli byc razem

Gość qwety
mnie właśnie udało się nawiązać taką znajomość, a w realu okazało się, że to chart afgański :(

Srebrna panienko,czy ja napisałam że szukam tu miłości?:;)MIłość już dawno mam,cos mi się zdaje że raczej Tobie jej brakuje;)