Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak.krk

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość przystojniak.krk

Witam,mam 25 lat,chciałem prosić o pomoc,chciałbym w końcu przedstawić mojej rodzinie moja dziewczynę,niestety kobiety z którymi się spotykałem nie byłyby dla mojej rodziny dość odpowiednimi kandydatkami na moja przyszła żonę,mam nadzieje ze na tym forum znajdzie się jakiś anioł który mi pomorze,w zamian za pomoc jestem w stanie zaoferować drobna pomoc finansowa,z góry tez zaznaczam ze nie jest to ogłoszenie matrymonialne ,kontakt fizyczny nie wchodzi w grę,proszę tylko o pomoc. Na wszystkie pytania odpowiem poprzez e-maila,nie korzystam z komunikatorów typu GG. Pozdrawiam serdecznie i cieplo .. Moj e-mail : przystojniak.krk@interia.eu

Gość juz sie autorko obudzilas
dawaj problem tu .Nie chce pieniedzy , mam ich dosc ale chetnie z Toba sie zastanowie jak ugryzc temat.

Gość przystojniak.krk
jak możesz mi pomóc sloneczko?

Gość juz sie obudzilas autorko
opisz sytuacje rodzinna , z jakiej rodziny pochodzisz ( czesto lekarsko-prawnicza, nie chce kogos poza" klanu"), kim jest dziwczyna, jaka jej rodzina, co zrobiles , by zlagodzic jej wejsciew wasza rodzine.

Gość przystojniak.krk
ciesz się synku ze twoi rodzice nie są prawnikami i nie maja własnej kancelarii,o dziewczynie narazie nic jeszcze nie wspominałem,ale napewno musi byc bardzo inteligętna (skończone studia) najlepiej prawo

Gość przystojniak.krk
ja co prawda jestem na dwóch kierunkach studiów,moja zona może i w przyszłości nie będzie musiała być prawnikiem ale w oczach moich rodziców musi mieć o tym dość duże pojecie,wiadomo rodzinny interes,gdyby kiedyś mi się coś stało,żeby to właśnie ona mogla przejąc rodzinny interes. Napewno tez musi być osobą dobra o złotym sercu,bo dla mojej mamy ma to szczególne znaczenie,no i oczywiście dla mnie liczy się piękny uśmiech

Gość przystojniak.krk
hmm co do rodziny to wymagania też są dość wysokie,rodzina mojej przyszłej zony musi być przede wszystkim wierząca,praktykująca i zyć wg. przykazań Bożych,religia w moim życiu również odgrywa dużą rolę ..

Gość przystojniak.krk
sam już nie wiem dlaczego chce się ożenić :(

Gość przystojniak.krk
hmmm zawsze można połączyć małżeństwo z miłości i rozsądku i być szczęśliwym,bo jedno drugiego też nie wyklucza ..