Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna0709

STERYLIZACJA SUKI

Polecane posty

Gość czarna0709

Ja mam pytanie z zupełnie innej beczki . Wczoraj poszlam wysterylizować moją 2,5 letnia suczkę. Od wczorajszego zabiegu nic nie je i nie pije, kilka razy mi zwymiotowała i zesikała się pod siebie. Co mam robić? czy jest taka możliwość że może zdechnąc? Teraz żałuje że jej to zrobiłam ;( POMOCY

To, że popuszcza trochę siusiu pod siebie to raczej normalne po zabiegu ale jeśli nie je i nie pije to musisz zadzwonić do jakiegoś weterynarza bo istnieje możliwość, że wdalo się zakażenie.

aa i nie możesz siebie winić za to i żalować sterylizacji, to byla bardzo rozsądna decyzjaa powiklania mogą wystąpić przecież przy każdym zabiegu (jeszcze w zależności u kogo robilaś zabieg) nie przejmuj się, chcialaś postąpić dobrze i rozsądnie aby nie mnożyć niepotrzebnie piesków, których już i tak jest o wiele za dużo w Polsce. Nie żaluj, suczka moich rodziców odeszla w wieku 6 lat niedawno (a pewnie drugie tyle by pożyla) przez problemy ropniaki w macicy i z jajnikiem a miala je dlatego, że WYSTERYLIZOWANA NIE BYLA. To ja sobie tego nigdy nie wybaczę, że nie zdążyliśmy jej uratować :(