Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Nie szukam jeszcze dziewczyny bo to nie jest mój czas. Chcę wiedzieć na czym stoję. Ale chętnie bym się z jakąś umówił tylko żeby to była dziewczyna wyrozumiałą i taka co nie szuka partnera.

Faith spora grupa niewiast na portalach randkowych szuka faceta. Zagaduj do niektórych żebyś czasu nie tracił i nie nastawiaj się że szybko to da efekty.

a może Faith poszukaj tam romansu z jaką mężatką. Pobawisz się i poszukasz innej.

Tylko nie wiem do jakich pisać do brzydkich nie chce bo to nie ma sensu a do ładnych to nie wypada i właściwie nie chcę iść na randkę tylko na spotkanie towarzyskie

bo musisz zagadać do tych co zaglądały. Człowieku facetów jest więcej niż kobiet na tych portalach. Dlatego musisz zagadywać inaczej nie da się.

Jest portal chyba przeznaczeni, dla ludzi z wartosciami. Pewnie duzo dziewic." gdyby jeszcze pięknych :o

Gość calllineczka
jak się nie zmieniłes to daj stare

Gość 90ps90
Jak szukacie dziewczyny wartościowej to najlepiej na portalu "zapisani sobie".Przynajmniej jest darmowy:))) Szukajcie szczęścia chłopaki

Gość 90ps90
kto wie a moze właśnie sie im uda...Przynajmniej coś próbują działać a nie tylko narzekają...w końcu niektórym sie udało przez neta poznać drugą połowę...

Gość 90ps90
a ja nie wiem czy z kafe ktoś poznał....ale znam osoby co sie poznały przez neta i sa razem...

Gość Qwerty Uiop
ok ale czemu na kafe nie zbierają się dziewice, tylko prawiki? to chyba samotne dziewczyny powinny zbierać się w kupę i użalać nad losem, gadać ze sobą, a wy tutaj się zbiliście w taką grupę i dzień w dzień na każdym temacie o tym samym.

Bo prawik jak każdy facet myśli o sexie. I żali się bo go nie uprawia. Dziewicom mniej to przeszkadza