Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

jakoś szukałem i figa z tego wychodziła. NIe podobam się oraz nie mam tego czegoś.

Gość tak z pewnoscia wszyscy
Znajdziemy, albo nie znajdziemy. Mamy podchodzić na ulicy? To nie działa. Probowales ?

Loooser, chcesz do więzienia trafić? Nigdy, ale to nigdy, nie zaczepiaj obcych dziewczyn na ulicy!

offerma-> bo może z powodu małego defektu (dziecko) skreśla się naprawdę fajną osobę, którą można tak po prostu poznać dla samej znajomości. Nikt nie musi cudzych dzieci wychowywać

łatwo się mówi próbuj . Po paru razach człowiek daje sobie spokój. Dalsze szukanie na chama to objaw desperacji

Podejrzewam panowie, ze nie probowaliscie podchodzic do dziewczyn na ulicy, zatem nie oceniajcie tego z gory, ze wam sie nie uda. :)

Naastoletniaa Nie nawrocisz ich, oni maja chyba jakies fobie albo niska baaaardzo samoocene.

Na wszej randce zastanawiasz się czy będziesz nowym ojcem tych dzieci? Chyba nie. A jeśli po kilku spotkaniach okaże się, że kobieta cudowna a dzieciak fajny?

Wole nie. Ze mnie jest zdecydowanie introwertyczka. A znajomosci z tymi z sympatii to sa takie jak z tymi idiotami co mnie na ulicy zaczepiali

a co się stało na ulicy Nastoletnia? jedna dziewczyna z kafe opowiadała że jeden facet na ulicy facet podszedł i z nią chwilę gadał ona na propozycje na nie a on na końcu z tekstem to za ile pójdziesz a ona mega szok.

Z nich najnizsza samoocene mam ja :) nie wiem, uwierze na slowo, nie znam ani Ciebie ani tej prawiczkowiej armii, ale pare postow sobie poczytalem. Oni powinni na jakas psychoterapie sie udac. Jesli stac oczywiscie ich na to ;)

Jakis chlopiec (okolo 12 lat) sie za mna darl 'ej niunia ale dupcia' i w ogole cala melina mnie zaczepia. nigdy nikt normalny.

Próbowałem. W jaki sposob, co powiedziales ? Ile razy probowales ? Ja tez szukam dziewczyny i wypytuje :P

Nastoletnia nie przejmuj się takimi przygłupami. Najlepiej ignorować takich. Ja dawno nie miałem zaczepek.

"Podejrzewam panowie, ze nie probowaliscie podchodzic do dziewczyn na ulicy" próbowałem i skutecznie, dostałem numer po 5 min. rozmowy i byłem z nią jakiś czas w związku niestety nie doszło do seksu a była i myślę że jest nadal dziewicą :o jakiś tam kontakt utrzymujemy więc może się to "odrodzi na nowo" piekna blondynka, zielone oczy, dziewica

Kapselko-> ja miałam kilka takich ulicznych przygód. I też padały jakieś głupie propozycje. Debili nie brakuje

raz z jedną na uczelni kręciłem, potem były znajomości z neta. Z jedną z neta 2 razy się spotkałem.