Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatiPAtiPAti

diane35.brak okresu w 7 dniowej przerwie. pozniej plamienia. Ktos moze mi pomoc?

Polecane posty

Gość PatiPAtiPAti

witajcie. od kilku mies biore diane35. w tym miesiacu nie dostalam miesiaczki w 7 dniowej przerwie.powinnam dostac od 1-7 stycznia. 10 stycznia zaczely sie plamienia..brazowe..pozniej lekko z domieszka krwi,teraz sluzowato-brazowe.do tego ciagle bol jak na miesiaczke taki ciagnacy z pobolewaniami jakjnikow zwlascza prawego....ktory nie mija. Kochalam sie 1 stycznia,i tabletek w tym miesiacu nie bralam regularnie. 3 dni po stosunku wzielam tabl 72 po,jednak zwymiotowalam po godzinie. Mieszkam w uk..lekarze olewaja takie przypadki..a ja bardzo sie martwie. zrobilam test ciazowy dzis,ale niestety nie z porannnego moczu.wyszedl chyba negatywny( jak sie pod ktem przypatrze to mam wrazenie ze jest jakis cien..ale to moze moj umysl plata figle.) dokladnie dzis mija 15 dni od stosunku. bardzo prosze Was o opinie.

Gość Klaudia7654321
Kup jeszcze jeden test i zrob jutro rano nie bralas tabletek regularnie , tabletke wczesno-poronna zwymiotowalas, mozesz byc w ciazy.

Gość PatiPAtiPAti
ciaza nawet by mnie ucieszyla powiem szczerze...co natomiast z tymi plamieniami??one sie nasilaja jak sie zmecze( np po calym dniu na uczelni..) stalam sie nieco bardziej senna..ale piersi nie bola ,moze tylko minimalnie kolo pach ..ale przy dotyku. Nie wiem co mam myslec o tym wszystkim. jutro albo w poniedzialek kuoie test elektroniczny..bo od wypatrywania cienia..kreski itd mozna wppasc w paranoje...

Gość PatiPAtiPAti
a wlasnie...tak mysle ze przeciez nawet jakbym byla w ciazy to po 15 dniach test by juz wykazal jakas konkretniejsza kreske ,[prawda?? czy sie myle??

Gość PatiPAtiPAti
jak napisalam wczesniej diane bralam bardzzoooo nieregularnie ..zapominalam o tabl...itd ale to wina sytuacji osobistej i stresow. co do tabletki 72 po-zwymiotowalam po okolo godzinie( wymioty byly wynikiem stresu po stracie bliskiej mi osoby...)wiec ona nie zadzialala...

Gość PatiPAtiPAti
bardzo was Prosze o odpowiedzi... tu w uk lekarz nie przyjmie z taka sytuacja...:(((jestem na prawde bardzo zaniepokojona,.