Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epluswrona

jak tu stać się pięknym łabędziem

Polecane posty

Gość epluswrona

Witam Was dziewczyny, mam 23 lata i mój problem zaczął się kilka lat temu, gdy odezwała się moja tarczyca:) znacznie przytyłam. Obecnie mam do zrzucenia 30 kg. przeszłam na dietę całkiem nieźle mi idzie. jednak mam problemy do zmuszenia się do ćwiczeń. oprócz tego chcę by całe moje ciało stało się piękne. włosy, skóra, paznokcie. nie mam zbyt dużych możliwości finansowych dlatego proszę Was: ZDRADŹCIE MI SWOJE SEKRETY NA DELIKATNĄ SKÓRĘ, ZDROWE WŁOSY, ŁADNĄ FIGURĘ, DŁUGIE PAZNOKCIE, TRWAŁY ŁADNY MAKIJAŻ,POZBYCIE SIĘ ROZSTĘPÓW,JĘDRNE PIERSI I POŚLADKI,PEŁNE USTA,ELEGANCKI I SEKSOWNY WYGLĄD.NA WSZYSTKO TO CO SPRAWIA,ŻE NACODZIEŃ JESTEŚCIE TAKIE PIĘKNE:) Proszę to dla mnie bardzo ważne, każda rada może odmienić moje życie:) pozdrawiam

Gość nicolllee
ja też pragnę stać się pięknym łabędziem, zapisałam się na siłownie, ograniczyłam jedzenie, nie jem białego chleba a pod koniec miesiąca mam umówioną wizytę u dietetyczki, zamierzam zmienić sposób ubierania się, bardziej kobieco a nie jak teraz wszystko czarne i nie modne , acha i mam 23 lata, jak chcesz możemy popisać razem

Gość nicolllee
temat może dowolny. jak lubisz o seksie to nie ma sprawy :)

Gość to ja Ci poradze.......
Jak nie wydawac duzo pieniedzy? Hmmm po pierwsze sprawdzony fryzjer i kosmetyczka, ktorzy nie spapraja Ci fryzury i nie beda proponowali zbednych zabiegow upiekszajacych. do ust uzywam wazeliny kosmetycznej smakowej - ja akurat mam truskawkowa. Kosztuje niecale 6 zl, starcza na dlugo, nie dosyc ze natluszcza ladnie usta to nadaje im delikatny rozowawy ( ale naturalny ) odcien dzieki czemu naprawde ladnie wygladaja i dlugo trzymie sie na ustach . Co do ciala i gladkiej skorty to kup sobie dobra, szorstka gabke, ktora myj cale cialo. Na poczatku pewnie bedzie Cie to troszke bolalo ale po kilku razach sie rpzyzwyczaisz, a skora bedzie naprawde ladna, gladka. Mozesz sobie takze robic pelleng z soli. Ja uzywam do ciala i twarzy kosmetykow ziaja, bo sa tanie, dobre i na dlugo starczaja. Co do makijazu...ja akurat jestem blondynka o jasnej karnacji i dlatego robie sobie raz na miesiac henne brwi i rzes i to naprawde daje duza roznice w gygladzie...nie rob jakiegos mocnego sztucznego makijazu...ja uzywam tylko podkladu Lirene - niecale 20 zl i tuszu do rzes ( zawsze z Oriflame, bo uwazam ze sa najlepsze kupuje zawsze jak sa promocje ). No i co do cwiczen...uwazam, ze nie trzeba wydawac kasy na silownie itp. Mi najbardziej pomagaja 2 rpzyzady. skakanka i hula hop. 10 -20 min dziennie na skakance, godzinka hula-hop i moja figura naprawde sie bardzo poprawila. Jezeli nie zgubilas jeszcze tluszczu na brzuchu itp to nie polecam brzuszkow itp itd bo tluszczu nie spalisz, a miesnie beda sie rozwijac pod tluszczem ( duzo o tym czytalam ) tlykow alsnie powinno sie biegac, skakac na skakance, itp a hula hop naprawde swietnie rzezbi talie. aha no i co do wlosow i paznokci...polecam lykanie cynku albo skrzypu polnego ( nie zadne skrzypowita czy cos bo to nie dziala przynajmniej na mnie tlyko zwyczajny skrzyp polny ) lub lykanie capivit A+E

Gość epluswrona
to ja Ci poradze....... dziękuję Ci bardzo. z Chęcią skorzystam. akurat gdzieś mam hula-hop:) napewno to większa frajda niż brzuszki:)

Gość nicolllee
to z tym seksem to był jakiś głupi podszyw, jak ja ich nie lubie 😠 a mi się siłownia podoba i chodze tam z kuzynka i jest fajnie,

Gość epluswrona
Z tymi majtkami to był podszyw bo ja nie noszę majtek.

Gość epluswrona
ktoś tu się pode mnie podszywa. to z majtkami to nie ja