Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona:(:(:(.....

PROSZĘ POMUSZCIE może ktoś wie???????????

Polecane posty

Gość zasmucona:(:(:(.....

Mam pewien problem a mianowicie miszkamy u mojej mamy Ja mój facet (nie jesteśmy po ślubie) i dwoje naszych małych dzieci z racji tego ze nie jestesmy po ślubie ,chciała bym starać sie o mieszkanie komunalne ponieważ nie możemy mieszkać u mojej mamy bo nas po prostu wykańcza nerwowo i psychicznie i aby nasze dzieci rosły w zdrowym srodowisku i normalnie sie rozwijały w spokoju muszę sie wyprowadzić z tego piekła. Mamy spory metraż mieszkanie znaczy sie moja mama nie wiem ile dokładnie ale mamy duze 3 pokoje ,przedpokój tez jest duży ,oddzielnie ubikacja i łazienka duży balkon.I z tego co wiem żeby starć sie o takie mieszkanie musi przypadac 5m2 na osobę ,mamy po prostu za duży metraż , Czy mogę sie starć o mieszkanie? w dodatku nie pracuję w tej chwili. Czy ktoś może udzelic mi jakiś informacji na ten temat?

Gość zasmucona:(:(:(.....*gf
?????

Gość martucha1979
Z tego co wiem to mieszkanie Ci się nie należy ,ale moja koleżanka zrobiła tak że matka jej zrobiła eksmisje i niby że została bez dachu nad głową że niezgodność charakterów i dostała mieszkanie z urzędu miasta.Tylko wtedy nie bedziesz miała pżadnego zabezpieczenia jężeli bys nie dostała tego mieszkania to wtedy matka może Cię w każdej chwili wywalić byś się musiała dowiedzieć dokładnie wiem że ta moja koleżanka tak zrobiła i dostała mieszkanie tylko nie wiem jak długo na nie czekała i wiem ze to była ruina do remontu