Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy niedobrze może ....

pytanko

Polecane posty

Witam, czy któraś tak miała, mam mdłości, gorąco mi jest, delikatne bóle brzucha ale już dużo mniejsze jak po 20 dniu cyklu i czekam 2 dni na @, nie chcę robić testu bo jakoś nie wierzę abym była w ciąży? W pierwszą udało mi się szybko zajść ale było trochę inaczej....

Gość no a gdzie to
pytanko?

Gość po prostu niektórzy ludzie
" czy któraś z was tak miała " - :-D

po prostu niektórzy ludzie to debile którzy odpowiadają nie proszeni :) buziaki

Gość hahahahhahahahhahahah
a niektorzy ludzie to debilki zakladajace takie zjebane topiki:D

buziaki :)

papappa i padaj z mojego topiku pani profesor polonistyki

Gość no a gdzie to
No to ja tak nie miałam :P Swoją droga nie wiem kto bardziej zasługuje na określenie "debil". Ja, którą nie zauważyłam pytanka, czy ktoś kto prosi obcych ludzi o odpowiedzi czy jest w ciąży czy też nie. Nawet jeśli 5 osób odpisze ze tak dokładnie miało i było w ciąży a 7 osób ze tak miało i nie było to nic z tego nie wyniknie wiec zamiast tracić czas na rozmyślania lepiej udać się do apteki i wydać 6 zl na test. Nie zaznaczyłaś w temacie kto jest "proszony" a kto nie więc sorki nie wiedziałam ze jestem nie proszona :P

ok. nie chcę od takich osób odpowiedzi, którzy mi będą dawać takie komentarze i tyle jasno się określiłam, chcę komentarzy od normalnych ludzi mających na ten określony temat coś do powiedzenia, pozdrawiam pa

ale dziękuję :) bardzo za takie odpowiedzi, które i tak nic nie wniosły :)

Gość hahahahhahahahhahahah
skoncz juz tępa kurwo bo przynudzasz:D

a test kosztuje ok. 12 zł :) , chyba robiłaś wieki temu ;), więc nie pamiętasz jak to jest, ale dzięki za wypowiedź :)

Gość no a gdzie to
Bo żadne nic nie wniosą i to ci próbuje uświadomić. To ze w pierwszej ciąży miałaś takie a nie inne objawy nie oznacza ze teraz będziesz mieć takie same. Byłam 3 razy w ciąży i za każdym razem zaczynało się inaczej. Tylko test i nic więcej. Cala reszta to gdybanie z braku innych zajęć.

hihihihih tępa to ty jesteś bo się na to łapiesz :), buziolki i jak ktoś się przezywa ten tak sam się nazywa takiego słownictwa patologicznego nie znam :)

sorry ale ten topiki jego autorka to jakis zart chyba:O i ty masz juz jedno dziecko? wspolczujemymu malo rozgarnietej mamusi:O i faktycznie koncz juz, nie kompromituj sie bardziej:O

Gość no a gdzie to
ja kupowałam za 6 zl amil test :) Na allegro możesz kupić nawet po 2 zł. Ceny są przeróżne i wybór dosyć szeroki. ceny zalezą od mlU/ml- czułości i firmy.

BUZIAKI NIE MACIE NIC DO POWIEDZENIA TO PAPA :)

nie chce sie kłócic i chciałam pomóc w weselszy sposób pisząc gdzie jest pytanko A ty piszesz ,ze kto się przezywa ten się sam tak nazywa , wiec dlaczego nazwałaś mnie debilką ? cyt : " 14:28 [zgłoś do usunięcia]czy niedobrze może .... po prostu niektórzy ludzie to debile którzy odpowiadają nie proszeni buziaki"

dzięki za usunięcie :)

Gość no a gdzie to
no o tym :) w aptece dałam za niego 6 zł. Zresztą ta dyskusja też nie ma sensu. W aptekach stacjonarnych są całkiem inne ceny niż w internetowych, są rożne akcje promocyjne itd. Po prostu idź do apteki i poproś o jakiś dobry i niedrogi test ciążowy i farmaceutka na pewno ci coś znajdzie odpowiedniego. A z 2 strony czy 6 zl czy 12 to bez różnicy bo to i tak jedyna możliwość żeby rozwiać twoje wątpliwości. Musisz zainwestować.

ja nie miałam nic złego na mysli i nie napisałam złosliwie gdzie znajduje się " pytanko " Ty sama mnie zatakowałąś i wyzwałaś od debili , a potem piszesz cyt : "czy niedobrze może .... hihihihih tępa to ty jesteś bo się na to łapiesz , buziolki i jak ktoś się przezywa ten tak sam się nazywa takiego słownictwa patologicznego nie znam " Oczywiscie nie jestem hihii , ani hahaaa pisze cały czas pod jednym nikiem Ale zastanów się , bo sama ludzi wyzywasz

nie musisz dziękowac za usuniecie , bo nikt nic nie usuwa Jak się kopiuje cały wpis to razem z datą pod która jest " zgłos do usunięcia "-zle to odczytałaś :-D A co do pytania , skoro czujesz sie inaczej niz zwykle to byc moze jestes w ciązy Kup test i sprawdz Ile lat ma pierwsze dziecko ?

Gość tiroleks
ty jestes jakas nacpana/nawalona bo pierdolisz bez ładu i składu nikt tu niczego nie usuwał:D