Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samirami

złapali własciciela tego psa co wczoraj pokazywali?

Polecane posty

Gość samirami

boże co za zwyrodnialstwo

Gość samirami
ups nic nie wiecie?

Gość Ble, ble, ble.
Tak, mają go. A ja nie mogę patrzeć na ten filmik, bo jak widzę jak ten pociąg rozjeżdża pieska to płakać mi się chce. Strasznie żal mi tego zwierzątka.

Gość samirami
tak biedny siedział ufnie a ten padalec taki los mu zgotował

Gość sdgdsfgdgdsg
Ten koleś był pijany jak to robił i skacząc w bok złamał sobie chyba rękę i nogą,ale wątpię że go to czegoś nauczy.

Gość szpieg kafeterii
tego faceta bym z przyjemnością pod pociąg wpierdoliła

wg mnie to była egzekucja na psie, ale wydaje mi się, że taka śmierć jest najmniej bolesna dla zwierzaka bo szybka. Ja znam wiele przypadków maltretowania zwierząt i wielu tzw. wrażliwych ludzi udaje, że nic nie widzi. Czasem zastanawiam się dlaczego tak jest? Może zwierząt jest za dużo? Może jest zbyt duży zachwyt zwierzętami rasowymi? A może Animal planet pokazuje za dużo filmów z drastycznymi scenami? Jedno jest pewne: traktowanie zwierząt przenosi się na ludzi.

szkoda ze ten chlopak odskoczyl i zostal pies,powinien tez na tych torach zostac, napewno sad nic chlopakowi nie zrobi...szkoda psa;

psy są bardzo mądre! Mój wujek miał wilczura .Bardzo mądry ten pies był. Wujek opiekował sie swoimi rodzicami którzy byli jeszcze na chodzie. i Jego tato stwierdził ze ugotuje sobie mleko.Pech ciał ze było to jak Wujek pojechał po zakupy. W tedy pies przybiegał do Nas i biegł na swoje podwórko. Moja mam nie wiedziała o co chodzi. A ten pies znowu ( mieszkamy niedaleko siebie)przybiegł i złapał moją mamę za rękaw. Moja mama poszła za nim...wchodzi do kuchni wujka a tam starszy wujek siedzi nieprzytomny a na piecu zaczyna palić sie ścierka.... I powiedz mi że psy nie sa mądre.

masz rację staszek, jak bogacze topią szczeniaki we własnej wannie, bo się im rasowa suczka puściła to jest ok... podwójna moralność Polaków posiadanie psa wiąże się z wieloma decyzjami, których nie chcemy podejmować, to na filmie jest straszne, ale ten gość na swoim psie się nie znęcał. On go po prostu zabił.

ludzie ktorzy maja psy ,lubia miec wyszszosc na kims, nie moga na nikim sie znecac dlatego maja psa, pies nic nie powie, moga robic z nim co chca,moga go bic i szkolic, bo jest ich wlasnoscia:-) TAKIE PODEJSCIE POTEPIAM

Gość jadwinia.
gdzie ten filmik?????????

Gość szpieg kafeterii
staszek, sam jesteś głupi

a przed świętami prawie każdy niesie karpia w reklamówce, a że karp się dusi godzinami to już nie ważne...

Gość jadwinia.
jakimi kurwa znowu swietami ??????

Gość hudini
przykre :(