Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicopoczac

REwelacja!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość noicopoczac

własnie, moj chopak, z ktorym jestem juz 5 zasranych lat nazwal mnie SUKĄ, poklocilismy sie, zwyzywal mnie... zaczelo sie delikatnie od debilek... a skonczylo sie na suce pierdolonej ;/ nie mam juz do niego sil, nie jest taki jak kiedys ;( nigdy tak do mnie wczesniej nie mowil, mam trudny okres, ciezki okropny, a on go jeszcze tylko pogarsza i pogłebia ;(

Gość noicopoczac
jestesmy tak dlugo... w tym roku zamieszkalismy.... ale jestem rozczarowana...

Gość cudowny..
pamietaj że mężczyzna zawsze ma prawo skarcić swoją kobiete ciesz sie ze ci nie dal w nos

Gość noicopoczac
slucham? w moim zwiazku nie ma takich praw ;/ to nie bylo skarcenie, tylko obrażenie mnie, teraz oczywiscie wszydel, ja go nazwałam chamem a on mnie Suką, swietnie ;/

Gość noicopoczac
wyszedł*

Gość no i tak no i nie
no ladnie, domyslam ze niedlugo pewnie slub, hmm zalezy jaka koltnia ale i tak nie powinien sie tak zachowac, miej go na oku, lepiej wyjsc z tego teraz niz pozniej sie meczyc

Gość noicopoczac
właśnie mysle o tym ciągle, czy nie lepiej się rozstać, bo nie chce potem wdepnąć w jakiś patologiczny związek ;( A tak się zapowiada... jestesmy juz dlugo, poczatkowo wiadomo - bylo fajnie, pierwsze 3 lata - super, kiedy bylismy w liceum itd. Beztroskie zycie, wiadomo bomba. Ale teraz, kiedy trzeba szukać pracy, zarabiac, jakos zyc... to on mi sie coraz mniej podoba ;( jest mi winien ponad tysiac złotych, nigdy nie ma kasy, nie chce mu sie pracowac, powinien skonczyc studia juz, to jest teraz na 1 roku dopiero. Nie mamy wspolnych zainteresowan, mamy 1 komp, jak ja musze cos zrobić na kompie i chce go na wyłacznosc, to wtedy on jest oburzony, nudzi sie, nie wie co ma ze soba zrobić ;( Ciagle mowi, ze to ja jestem beznadziejna, ze nie mam znajomych :( (bo teraz w sumie niemal nie mam, z nikim sie nie spotykam, tak mi sie w zyciu pojebalo... ale tez duzo czasu jemu poswiecalam i o znajomych troche zapomnialam, a teraz masz;( nie ma nawet do kogo zadzwonic sie wyzalic;()