Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defewfwerfeferfre

DEPRESJA

Polecane posty

Gość defewfwerfeferfre

Czy ktoś chorował, choruje? Czy legi wam pomogy ? w poniedziałek ide wkoncu do psychiatry mam nadzieje ze pomoże, mam juz dość wiecznego leżenia w łóżku :(

Gość defewfwerfeferfre
zeby chociaz w tym lozku jakiegos chlopa miec ehhhhhh

Gość defewfwerfeferfre
ten wyzej to głupi i nieudany zreszta podszyw

Gość noicopoczac
ja mam wrazenie, ze sie wpedzam w depresje, coraz gorzej sie czuje.... samotna, bez nikogo, nigdzie nie wychodze, nawet nie mam do kogo, wszystkie stare kontakty utracilam. przygniata mnie natłok problemow, mysli, obowiązkow. Juz tak dalej nie moge, tyle razy myslalm, zeby skonczyc ze soba. Boje sie tylko, co jest tam - gdzies... nie chce cierpiec cala wiecznosc, juz mi wystarczy teraz.

Gość noicopoczac
zostal mi jedynie chlopak z ktorym i tak juz wszystko powoli sie konczy...

Gość defewfwerfeferfre
nieprawda bo udany :{

Moze najpierw do psychologa a nie psychiatry? Leki stosowane na depresje uzależniają więc nie wim czy tak do konca nie zrobisz sobie wiekszej krzywdy Porozmawiaj, popracuj nad sobą Nie zawsze ta najkrótsza droga jest najlepsza

Gość defewfwerfeferfre
dupa ;)

Gość moje serce boli
noicopoczac - jakbym czytała o sobie, właśnie dowiedziałam sie,że mój ukochany od 2 tygodni ma kogoś i jestem załamana, był moim jedynym przyjacielem, poza nim nie mam nikogo, to takie trudne..

Gość defewfwerfeferfre
siusiak ;)

Gość defewfwerfeferfre
no dobra przepraszam ;(

Gość jestem bogiem.
od tabletek sie tyje jak cholera

Wśród domowych metod leczenia depresji wyróżniamy 4 podstawowe sposoby: - powieszenie - przedawkowanie środków nasennych - podcięcie żył - skok z dużej wysokości Powodzenia i zdrowia życzę :D 🖐️

Gość defewfwerfeferfre
Ja sie wpedziłam przez problemy rodzinne , przeszłąm załamanie nerwowe rok temu i do dzis sa skutki, mąz mnie wspiera jak moze ale widze ze sam mam problemy, na terapie sie nie zgłosze bo boje sie nawet wychodzic z domu ( rom temu byłam bardzo towarzyska osoba i nie miałam z tym problemu ) , jedyna nadzieja w lekach ...

Gość defewfwerfeferfre
wole byc gruba niz nieszczesliwa!!!!! poza tym niektore leki powoduja duzy spadek wagi wiec niekoniecznie trzeba tyć

Gość aboco123
Od ośmiu lat mam depresję , i sobie chwalę . Po czterech latach przekształciła się w dystymię i zrobiło się trochę nudno . Już mi się nie chce umierać . Poza tym nie jest źle. :)

Gość kameleonkaa
Leki na depresję nie uzależniają - to już jest nowa generacja leków, nieuzależniających. Dobrze jest wspomóc leczenie terapią.

Gość kameleonkaa
A co do tycia - ja tyję nawet od powietrza, ale nie zauważyłam żeby antydepresanty wpłynęły jakoś znacząco na moje krągłości:))

Gość defewfwerfeferfre
kameleonka , wyszłas z tego ? ile sie leczyłaś ? ja mam juz wszystkiego dosc , c prawda nie mam mysli samobujczych ale z niczego sie nie potrafie cieszyc, nic mi sie nie chce , jestem młoda a czuje sie jak staruszka...

Gość defewfwerfeferfre
up

Gość aboco123
Po prostu idź do lekarza rodzinnego . Dostaniesz tam skierowanie , którego teoretycznie nie musisz mieć , ale za to będziesz miała od razu umówioną wizytę . I teraz cała trudność w tym żebyś chodziła na te wizyty . Bo większość ludzi przestaje. Z tego co wiem terapia trwa około pół roku.