Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reaalna..

Ranking znajomych na Facebooku...

Polecane posty

Gość reaalna..

Czy to jest wogóle wiarygodne? i czy to, że mam -8 ptk, oznacza że jestem brzydka.. Świetnie bo czesniej tak nie uważałam.. Moja koleżanka mówi, że właśnie ładne laski są na koncu a pasztety na początku Jak to jest bo ja sie nie znam na tym?

Gość sdgdsfgdgdsg
No jak tam masz-8 to musi z Ciebie być kaszalot jakiś,a fuj :P

Gość reaalna..
no nie sadze, bo jestem ladna i zgrabna. w realnym zyciu wiele osob mi to mowi. coz. a jak widze jakie paszczaki sa na pierwszych miejsach.. ladne tez sa ale bez przesady ludzie;/

Gość .........ale o co chodzi
o jakim rankingu mówicie??? :( Jestem użytkownikiem FB i pierwsze słysze o jakiś punktach :( POroszę o wyjaśnienie :)

Gość reaalna..
wpiszcie sobie 'rangking znajomych' w wyszukiwaniu i wejdzcie w aplikacje

Gość sdgdsfgdgdsg
reaalna.. Bo w realu mówią Ci to same znane Ci osoby które nie chcą zrobić Ci przykrości,albo mówią to kolesie którzy chcą Cie wyrwać i dlatego tak słodzą :P

Gość reaalna..
ale po co chcieliby wyrwac brzydką laskę ? to juz zupelnie namieszales/las nie jestem z puuszczalskich, nie daje wiec po co im

Gość reaalna..
ja na przyklad do brzydkiego kolesia bym nie zagadala;]

Gość sdgdsfgdgdsg
reaalna.. To że nie dajesz to nie znaczy że oni o tym wiedzą :P a po co mieliby wyrwać brzydka laskę??Żeby poruchać i zostawić,albo oni sami są brzydcy i wyrywają podobne do siebie :P

Gość reaalna..
wiekszosc to przystojne chlopaki są. i dlaczego uparcie wmawiasz mi ze jakis internetowy pierdol oznacza ze jestem brzydka? i moze moja kolezanka ktora wyglada jak jeden z aniokkow VS a ma bodajze 1 punkt i tez jest gdzies przy koncu tez jest brzydka? no ludzie,... teraz ro zaczynam rozkminiac.. jak ktos ma 300 cos znajomychto rczejbd wysoko.. ale nie wiem moze zle mysle ;|

Gość Dioda Nie ELEKTRO
A gdzie jest ten "ranking znajomych"? Jestem poczatkujaca uzytkowniczka :(

Gość reaalna..
no ja sie nie bawilam do niedawna nie wiedzialam co to jest ale z ciekawosci weszlam a tu takie jaja hehe troche to zalosne

Gość sdgdsfgdgdsg
reaalna.. Malutka droczę się tylko z tobą :P.Nie widziałem Cie więc nie wiem jak wyglądasz to się nie wypowiadam,a takie rankingi uważam za beznadziejne i niewarte uwagi :P

Gość reaalna..
no w sumie cos mi nie pasowalo ze ktos moze tak na czyms takim bazowac :P nie no ogolnie nie przejmuje sie tym jakos, tylko nie rozkminilam tego jak plaska deska z mojego osiedla z przecietna twarza moze byc na 1 msc . hehe.. to juz nk lepsze nie ma takich pierdol xd

Gość reaalna..
ale w sumie bazienka ma trochę racji.. takie gowno wciska ladnym dziewczynom ze są brzydkie,a brzydkim, że piękne. z nielicznymi wyjątkami . heh.

Gość poczatkujaaacaaa
Hej a przybliży mi ktoś zasadę tego liczenia punktów czy coś na przyklad to ze ja mam -6 to co znaczy?? ze nikt nie zaglosowal na mnie pozytywnie? czy jak...

Gość PannaNIEKOMPATYBILNAxx
JA TAM NIE WIEM :P ale moim zdaniem to niewiarygodne i wogole gowno prawda ;p