Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(:(

Chyba mnie rozkłada choróbsko

Polecane posty

Czuję taką gulę na krtani, ledwo coś połykam, czuje dyskomfort. Uszy mnie bola, głowa + lekki katar.. Brałam tabletki,pomogły minimalnie. Co to może być ? Co mam jeść zeby nie podrażniać gardła ? I jak szybko wyzdrowieć? Mam zamiar isc do apteki tylko co kupic? Znacie jakies dobre tabletki,syropy czy cokolwiek,zeby do poniedzialku sie wykurowac?

nik nie wie:(?

Gość sdgdsfgdgdsg
No mnie akurat męczy grypa i jakoś słabo wracam do zdrowia,ale te twoje dolegliwości wskazują że to coś innego,więc może idź do apteki i tam Ci pani coś dobrego zaproponuje po tym jak jej powiesz co CI jest.

*nikt dzięki za odzew, jednak uciekam pod kołderke i spać bo nie wytrzymam:o :) a do apteki pójdę wieczorem lub jutro,jesli ktoś zna cos skutecznego to niech napisze:) odczytam pozniej .. pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :D

Gość gość
Jak tylko czuję, że coś mnie łapie, to zapodaję sobie probiotyk, napój imbirowy na rozgrzanie i przeciwzapalny syrop fosidal, żeby jak najszybciej zablokować chorobę

Gość Laila37
Mnie tez zlapalo ....lekarka powiedziala mi ze to przeziebienie ale of wtorku mnie trzyma....zapisala mi jalis lek przeciwbolowy,przeciwzapalny ,syrop i wapno z wit c a wczesniej bralam gripex ,polupiryne s,wit c no i oczywiscie jaki ciepla herbata i rosolek....ale mnie to sie wydaje ze jakis wirus panuje ....ehhhh