Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degtsytfihglkfgddfg

ŚWINIA????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość degtsytfihglkfgddfg

Mam 19 on 22 lat.Mój chłopak strasznie lubi podrywać dziewczyny.... Na gg widzę często ze pisze zdrobniale np na Monike, Monisiu Agata Agatko kiedys podpatrzylam ze nazwal jakąś w stylu "niunia bedzie dobrze" niby nic ale czuje sie dziwnie... np. idziemy czasem w sklepie, idzie jakas zwykla laska to ten do mnie ale ma dlugie nogi, sliczne zeby... dziwne nie? Lub ogladamy tv a on komentuje fajne laski, CO mam zrobic ??? probowalam rozmawiac ale to se zawsze konczy klotnia! moze ja tez mam cos takiego robic zeby stal sie zazdrosny ??? DO mnie mowi slicznotko, ksiezniczko a ja tylko sie zastanawiam czy taka slicznotka jak tejego kolezaneczki czy "laski" na ulicy ;/ Prosze o odp. Jestesmy razem 3 lata

Gość asieńka...asieńka
świnia!!!!!!!!!!!! mam to samo :)

Gość sdgdsfgdgdsg
Zmień faceta bo obecnemu charakteru już nie zmienisz :P

Gość POLSAT
Pociezsze cie lepiej patrzec niż czynic ale radze zmienic na nowszy model sobota wiec idz na łowy lub daj sie złowic :)

Gość autorkaaaa
ale ja go za bardzo kocham chyba :(

Gość sdgdsfgdgdsg
autorkaaaa Skoro go kochasz to musisz zaakceptować to jego "dziwactwo" bo nie wydaje mi się żebyś to w nim zmieniła.

chore...i lecz sie z tego, bo bedziesz za chwile płakac. Jakie wy jesteście naiwne i głupie w swojej niezdrowej miłosci:(

Gość numerek!!!!!!!!
sdgdsfgdgdsg-- najpierw mocno kochacie a potem ryczycie jak zarżniete ciele:D

Gość sdgdsfgdgdsg
numerek!!!!!!!! Nie rozumiem o co Ci chodzi??

Gość bagteyka
Mój jest taki sam. Często idziemy gdzieś, a on mói, ale ma fajne nogi, seksowną dupę. fajne cycki... Też źle się z tym czuję, bo ja idealna nie jestem i denerwujemnie to jak jemu podobają się dziewczyny np z większymi cyckami ode mnie :/ ale on tego nie rozumie, twierdzi że jest facetem i to jest normalne ;/ tak samo jak to, że wali sobie konia oglądając stronę redtube i patrząc na inne laski które machają yckami i cipkami ;/ No ale cóż... A broń boże coś powiedzieć! Zaraz wojna i obraza majestatu... Ostatnio zaczęłam jego taktykę i udawałam że podniecam się nagimi mężczyznami w internecie, ale był jakoś niewzruszony ;/ :(

Gość autorkaaaa
macie racje ale jestem do niego strasznie emocjonalnie przywiazana.... czesto jak sie takie cos wydarzy (te jego "podrywy") to sie inaczej achowuje ( nie usmiecham sie do niego i jak chce mnie pocalowac to sie odsuwam) widzi to jakis czas pozniej tak nie robi i wali mi straszne komplementy zebym mu "wybaczyla" a wy jak macie?

Gość autorkaaaa
Levviatan kochamy sie ale to jest jego wada i dodam zee on jest o mnie cholerni zazdrosnyyyyyyy a sam takie cos robi

Gość autorkaaaa
bagteyka z tym ze sie podniecilas nagimi mezczyznami to tez wyprobowalam taka taktyke i kompletnie to olal albo po prrostu jest dobrym aktorem...

Gość gadula76890=
tez takiego mialam,flirtowal a lewo i prawo z innnymi az w koncu po 5 latach powiedzialam dosyc i mama teraz wspanialego faceta,ktory nosi mnie na rekach a na inne nawet nie probuje spojrzec bo wie jak mnie to boli,po tym ostatnim zwiazku. dojdziesz kiedys do wniosku i podejmiesz swiadoma decyzje,teraz widze ze nie jestes jeszcze gotowa.