Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeewwwssa

jak ubrac niemowlaka na spacer

Polecane posty

Gość eeewwwssa

body na dlugi rekaw, kaftanik, spioch, dresik pluszowy( bluza i spodenki) plus kombinezon?!! czy to za duzo... nie chce przegrzac dziecka a cos mi sie wydaje pze przesadzam z ubiorem a moze nie/// ? jak wy ubieracie 6 7 tygodniowe dzieci na spacerek??

Gość izia87
za duzo ja ubieram tylko w cieplutkie body i kombinezon skarpetki i kocyk do tego,narazie nie ma mrozów:)

Gość izia87
a mój ma 3 tygodnie:)

Gość moze jakis lekki
izia zakładasz body , skarpetki i kombinezon ?

Gość eeewwwssa
izia nie przesadzilas same body i skarpetki i kombinezon??????

Kaftanik, śpiochy, dresik, skarpetki, kombinezon. Do wózka i okrywam lekkim kocykiem. A no i czapka, nie za ciepła, bo zauważyłam, że w ciepłej się poci.

Gość Moniksa2222222333333333
mała ma 3 mies. ubieram body z długim rękawem, śpiochy, bluzeczka, skarpetki, kombinezon, czapka.

Gość eeewwwssa
lapia- ja tez urodzilam 6, 12, 2010:D

Gość Moniksa2222222333333333
może izia miała na myśli pajaca a nie body, bo jak tylko body to trochę hardkorowo ;)

eeewwwssa - :) miło :) a co do tematu to albo body albo kaftanik możesz sobie spokojnie darować. Tak myślę.

Gość eeewwwssa
czyli moze ubiore tak body na dlugi rekawek, cienki bawelniany spioszek, skarpetki, i dresik(bluza i spodenki) i kombinezon

Gość eeewwwssa
lapia-tak przy okazji zapytam bylas juz na szczepieniu???

ja ubieram body, bluzeczke, rajtuzki i kombinezon jak jest na +, jak ponizej zera to zamiast bluzki polarowy sweterek i ewentualnie jeszcze legginsy. Aha kombinezon ma futerko w srodku

Gość izia87
no ciepłe śpiochy hihi,takie z welurku pod to koszulke ciepłe skarpety kombinezon gruby z polaru i koc polarowy,wiadomo czapeczke i kaptur wydaje mi sie ze jest mu ciepło skoro spi smacznie,teraz nie ma mrozów wiec nie przesadzam.

Gość nie za ciepło
body na dl. rękaw, pajacyk welurkowy, skarpetki, na to czapka i kombinezon bawełniany ocieplany, ale nie puchowy i lekki kocyk polarkowy

Gość moja mala ma 3 miesiace
i ubieram jej body z dlugim rekawem ,rajtuzki,bluzeczke, cienkie spodenki i kombinezon (nie ocieplany od srodka )w srodku bawelna,oczywiscie czapeczke bawelniana bo w tych cieplejszych strasznie sie poci glowka no i kocyk

zasada promowana przez nasz szpital gin-poł jest taka że niemowlaka na spacer ubieramy w jedną warstwę więcej niż mama plus kocyk :) czyli jak masz bluzke i kurtke to dziecku ubierasz o np podkoszulkę wioęcej :P

są i takie mamy które ubiorą dziecku tylko body i skarpetki heh ja ubieram mojego w rajstopy jeansy,body,bluza i kurtka ale ma ponad rok ;) a w mrozy to kombinezon zamiast spodni i kurtki ;)