Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Nie mam znajomych, chlopaka, ani nikogo.

Polecane posty

niestety mieszkam daleko :< ale cóż w twojej okolicy na pewno jest jakiś fajny facet ;)

Gość ladaco 16,5 cm
a te twoje żenujące opisy na gg w stylu "gdybyscie mnie znali wiedzielibyscie " pewnie masz 20 znajomych :P w tym infobota :classic_cool:

nie, infobota nie uzywam..:| Co do moich znajomych.. Mam 5 najwazniejszych ludzi na gg, z ktorymi musze, lub utrzymuje kontakt, w roznych celach.:) A tak w ogole, po co masz moje gadu?

widać to nie była miłość tylko zauroczenie ;) przejdzie z czasem :P miłość też może "przejść" tylko na to potrzeba znacznie więcej czasu i mieć paskudny charakter.

przejdzie. napewno.. tylko wiesz w czym jest problem? w tym, ze wiele razy mowil mi ze 'konczymy', a mimo to..po kilku dniach sam sie odzywal, i znow bylo dobrze.. Potem powoli zaczelo sie psuc, az znow bylo.. "Olu, musimy..' :( I tak bylo teraz..POwiedzial to samo, zablokowal mnie na nk, itd.. Powiedzial ze ma kogos..Ze odzywac sie wiecej do mnie nie zamierza.. A ja czuje, ze ktoregos dnia do mnie znow napisze.. Tylko nie wiem kiedy, i to czekanie wlasnie mnie meczy, rozumiesz?:(

Gość no jaaa nie mogę
a ile ty masz lat dziewczyno?

to go olej nie ma co na niego liczyć bo widać bawił się tobą lub do myślenia używa główki a nie głowy

Gdyby bylo tak jak mowisz..gdybym to pokazala, to byloby to klamstwo..:( Po prostu sie nie odzywam, zeszta tak jak i on do mnie..:( Zyję dalej:)

Gość ScarlettM
Nie martw się, ja też sama jestem ;/ Mam 3 najlepsze przyjaciółki od serca, ale 2 mają już chłopaków, a trzecia zaczyna kumać się z jakimś facetem... boję się być sama.

Scarlet - dzieki za sprowadzenie mohego topicu na wlasciwa droge, bo juz zaczynalismy gadac o jakims ..no wiecie:P juz nie chce go wyzywac..bo jak by nie patrzec..Kochalam! :(

Gość ScarlettM
Łatwo Ci mówić Lewiatanie ;/ Mam takich zaborczych rodziców ;(

Gość ScarlettM
Nietuzinkowa, ale co konkretnie z tym facetem? Bo ja nie śledziłam tematu od początku, wybacz ;)

ScarlettM -> nie łatwo bo sam z doświadczenia wiem że niełatwo znaleźć odpowiednią osobę :)

Gość ScarlettM
Oj trudno znaleźć, bardzo trudno ... A jak już znajdziesz to tracisz...

Pytanie czy Tobie potrzeba faceta i znajomych? czy chcesz ich mieć? Niektórzy lubią być samotnikami w zyciu i też im dobrze