Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko sobie pytam

chleb na śniadanie

Polecane posty

Chyba większość ludzi je na śniadanie jakieś kanapki - chleb, bułki. Ale niektórzy potrafią zjeść zupę czy jakieś inne danie. Jak jest z Wami? Ja sobie nie wyobrażam jedzenia "obiadu" na śniadanie! :-D

Gość a ja lubie zupe
moge zjesc na sniadanie, tym bardziej na kacu ;) obiadowe rzeczy moga byc, byle nie na słodko

No właśnie - ja preferuję śniadania na słodko - chleb i dżem :-) W ostateczności zastąpię czymś w rodzaju drożdżówki. Wtedy mam energię. Za jakieś 2 godziny już jestem głodna - i mogę jeść wszystko :-) A co do zup - to zauważyłam, że głównie mężczyźni jedzą zupę na śniadanie :-)

Gość a ja lubie zupe
ja nie jestem mężczyzną, ale ja bardzo lubie zupy. wlasnie nie przepadam za sniadaniami i obiadami na slodko.

:-) Nie sugeruję kim jesteś - tylko takie moje obserwacje. Może rzeczywiście trzeba lubić zupy jako takie (dla mnie mogą nie istnieć). Mój mąż potrafi zjeść nawet bigos, pierogi - wszystko, co zostanie z poprzedniego dnia - ja się śmieję, że gdyby nie on, to musiałabym sobie świnkę sprawić :-)

uwielbiam sniadania na cieplo , a zwłaszcza ogórkową z poprzedniego dnia :P:P:P mmmm pycha!

Gość a ja lubie zupe
wiem ;) a pierogi bigos, dla mnie to w sumie nieważna, byle coś co lubie ;) z kolei moj facet nie lubi typowego edzenia obiadowego na śniadanie, więc u nas jest odwrotnie