Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjlsdljjsd

czy to co robie jest chore? sympatia..

Polecane posty

Gość kjlsdljjsd

nie jestem brzydka i mam powodzenie na tym poratlu i na tym wlasnie polega moj tragizm mezczyzni klamia udaja graja kulturalnych bo podoba im sie fota...Zreguly chca tylko seksu i po jakims czasie przy pierwszej klotni wychodzi wz nich prawdziwe ja..na poczatku sa zawsze do rany przyloz i przepraszaja za wszystko wiec zalozylam drugi profil gdzie wykorzystalam zdjecie mojej kolezanki(zgodzila sie na to)profil ukrylam w wyszukiwarce i odzwywalam sie do tych co chcieli spotkac sie ze mna(z prawdziwą mną)odzywalam sie w niemily sposob b sprawdzic czy mezczyzna ma klase i jak sie zachowa.Jednemu napisalam ze pierwsze jego zdjecie nawet spoko ale drugie dramat"(specjalnie to byla prowokacja.)na co odpisal on: "Biedna dziewczynka.. z wyrazen obrzydzenia wymalowanym przez czas na twarzy... tez bym miał taka minę.. jakbym musiał codziennie odgladać taka skwaszoną gębę... a dotego, ze świadomością ze ma sie 24 lata i szuka chuja do dupy na sympatii. Facetów to rozumiem... szukają romansów.. skoków w bok ewentualnie chcą sobie posponsorować.... ale ty na prawde musisz być kurwa brzydka.. jesli nawet na ulicy nikt cie nie zaczepia i nie podrywa... i anonsujesz się na sympatii. Jest mi bardzo miło... ze zwróciłaś na mnie TY uwagę a nie ja na ciebie.. zresztą jak zobaczyłem te twoje wary na zdjęciu.. to szkoda mi było oczka ci odpuszczać... nawet z litości. Reasumijąć ...ja mam oczko od ciebie a ty nie.... zresztą jesteś taka brzydka... ze szkoda gadać... i to nie o całość chodzi tylko o te twoje wary ... robiła loda codziennie od zawsze i dla tego masz spuchniete... wez sobie zrob operacje plastyczna na nie... to moze w koncu desperatko z kompleksami ktos zwroci uwagę na ciebie. "

Gość kjlsdljjsd
dalej napisal tak "Ale i tak musisz zrobić sobie operacje plastyczną tych war... bo wygladasz jak lachociąg... zreszta zachowujesz się również tak samo.... a może nim jestes ?? " W pierwszej wiadomosci do podstawionej dziewczyny przyznal sie po co tu jest i czego szukaja tu mezczyzni.Mnie deklarowal ze szuka milosci ze jest wyksztalcony..i ma zasady. wiem ze to byla prowokacja i w pewien sposb zostal sprowokowany,ale poznalam jego obraz z drugiej strony..Drugą byc moze prawdziwą twarz....gdzie ta kultura o ktorej pisal???Oczywiscie sie z nim nie spotkam...To nie jest pierwszy raz zawsze tak sprawdzam tych kulturalnych facetow co wlaza moiw dupe bo widza zdjecie co im sie podoba..maja w opisie ze sa inteligentni i kulturalni..A taka prowokacja sprawdza jak zachowuja sie winnych sytuacjach i czy naprawde maja tą klase i kulture

Gość lamborgini23
heh, dobry sposob tez zaczne tak robic. tez jestm atrakcyjna i obawiam sie ze ci wszyscy kulturalni i mili faceci na jdeno licza, tak bede wiedziec z kim mam naprawde do czynienia :)

Gość ehhhhhhhhhhh
Ladnie Was prosze, nie skreslajcie wszystkich facetow z sympatii na podstawie tego...sam jestem na tym portalu od niedawna, jestem tam bo licze ze poznam kogos interesujacego, nie szukam skokow w bok ani nikogo do sponsorowania, jestem normalnym, w miare przystojnym facetem...i mam wrazenie, ze wiele kobiet skresla z gory!

Gość jesli takiej szukasz to
autorki - okolo 2 lat zrobiłam podobnie , wszyscy pisali ze wzgledu na moje zdjecia - dalam zdjecia na ktorych ledwo widac twarz - wiadomosci sie skonczyly :O i tak jak ty napisalam z drugiego konta - uzylam jakis zdjec z internetu , albo zero odpowiedzi ,albo bezczelne komentarze '' a fuuu ''' , ale masz kinola '' tobie nawet tapeta nie pomoze '' :O wstawilam zdjecie normalnej przecietnej dziewczyy - wg mnie ladnej . Dno i żenada. konto mam, nadal z ledwo widocznymi zdjeciami. Poznalam tam jednego pana - jest moim kolegą a raczej przyjacielem - chociaz tyle dobrego ;)

Gość Magda88896
sympatia to gówno, szkoda na to pieniędzy... mam konto ale je zawiesiłam, podobam się facetom ale oni są jacyś uprzedzeni, nie mam sił gadać z nimi na gg :O często olewam takie znajomości bo mnie cholera bierze ... zagadał do mnie koleś po 25 roku życia, zdrowy chłop, normalny z wyglądu i dowiedziałam się że pracował na kasie w realu:O zdemotywował mnie tym wyznaniem jak cholera, to akurat nie są żarty...:O

Gość jesli takiej szukasz to
ja juz dawno olałam sympatie i inne foto-portale :) mam tam konto troche z uzalezniania i przyzwyczajenia - lubie wejsc i popatrzec :P Milosci tam nie poznalam :D

Gość Magda88896
no i nie rozmawiam z niekulturalnymi debilami, nie tracę czasu na desperatów, nie zamierzam leczyć męskich kompleksów ani być lekarstwem na ich kłopoty osobiste .. pełno na sympatii jest facetów, którzy są po prostu głupi, niektórzy sa natrętni i musiałam takich bubków zablokować żeby nie podskakiwali.... nie zapłaciłam za aktywację konta żeby tracić czas na użeranie się z półmózgami, ćwierćinteligentami, niekulturalnymi natrętnymi małpiszonami itp itd

Gość Magda88896
zawiesiłam konto bo jeszcze jakieś frajerstwo mnie non stop obserwowało dzień w dzień, to też było podejrzane

kto teraz bierze serio takie portale? wczesniej miało to jakis sens. Teraz lepiej poznac kogos w dyskusji niz na polowaniu