Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

muszę się wygadać...

Polecane posty

moje życie dziś jakby się skończyło. Mój facet dobił mnie doszczętnie. Jak zwykle pokłóciliśmy się o to że on zamiast wrócić jak człowiek do domu to znowu poszedł z kolegami na piwo. Zrobiłam mu awanturę i co... Powiedział że wcale by mu nie było przykro jakbym zamknęła drzwi z drugiej strony. Już raz była taka sytuacja że wyszłam w środku nocy i łaziłam cała noc po mieście. Kurwa oddałam mu 5 lat swojego życia a teraz mam takie podziękowanie. Rzuciłam w Polsce wszystko i wyjechałam za granicę do niego a teraz co kolejny wieczór samotny bo on woli kolegów. Nie wiem już co mam sobie myśleć wiem że większość z was powie mi zostaw durnia ale jak ja go kocham... To jest facet mojego życia i dla niego zrobiłabym wszystko ale czy to upoważnia go do tego by gonić mnie jak burą sukę?? |Wiem że będę mu wtedy potrzebna jak zachce mu się seksu wtedy wie jak mnie podejść. Wtedy i znajdzie się słowo przepraszam ale co z tego jak to kolejne przepraszam z cyklu pustego mówienia mi tego co ja chcę usłyszeć Boże co ja mam zrobić??? mam czasem chęć pójść i się powiesić...

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
odjeść z honorem i przestać sie nad sobą użalać?:O

Gość wredna menda
Wiesz co - jakby ten facet był miłością Twojego zycia, to nie doprowadzałby Cię do myśli samobójczych. Kochasz? A kogo tak naprawdę kochasz? Faceta, który chleje teraz z kumplami i dobrze się bez Ciebie bawi? Czy wyobrażenie o nim? Co masz zrobić? Nie wiem. Najlepiej byłoby odejść od niego. On najwyraźniej Ciebie nie potrzebuje.

Gość rolja
ej, a co jest złego w wychodzeniu facetów na piwo z kumplami? :o

przyszedl do domu i kazał mi wypierdalać... co jest złego to to że są rzeczy ważniejsze niż piwo z kolegami chocby to że wypadał by przyjśc sie przywitać i pokazac że jest sie calym i zdrowym a nie ja musze od zmyslow odchodzic czy nic mu nie jest

z reszta ja juz podejalm decyzje czas poszukac sobie mieszkania nie pozwole zeby wiecej tak mnie traktowal jak zrobil to przed chwila popwiedzial ze mial o wiele mniej zmartwien jak mnie tu nie bylo ze ja jestem jego wielka kleska ktora odniosl w zyciu wyc mi sie chce ale co to da najgorsze jest to ze niemam tu nikogo do kogo moglabym wyjsc porozmawiac wyrzalic sie co zadzwonie do domu do polski i pwoiem rodzicom ze jest mi zle to mi pwoiedza ze juz dawno mi mowili ze z tej maki chleba nie bedzie kurwa czuje sie jak zwykla szmata ktora ktos sie zabawil i wyrzucil w kat

wiesz.. nie można ze sobą siedzieć non stop i zamykać się na innych ludzi, trzeba się spotkać czasami z kimś bez partnera aby 'odbić' od tego. On idzie z kolegami, nie ma zamiaru CI mówić - jego wybór, nie jest Twoją wlasnością. Nie możesz za nim biegać i się prosić 'bo Ty się strasznie martwisz' to byla rola jego mamusi, jest dorosly i wie co robi. Jedyne czego możesz od niego wymagać to jasno postawić sprawę, jeżeli Ci się taki związek nie podoba to mu o tym powiedz, że nie musicie się kochać i jedno drugiemu trzymać palec prosto w dupie ale na szacunek każdy czlowiek zasluguje a co się z tym wiąże może Cię chociaż telefonicznie poinformować o tym, że wróci później, bo masz prawo się martwić, że coś mu się stalo, ktoś go mógl napaść no różnie to bywa. Poza tym sama wyjdź z koleżankami, spotkaj się z kimś na pogaduchy częściej a sama zrozumiesz, że nie warto się zamykać w czterech ścianach.

ja Ci powiem im bardziej za nim biegasz i upominasz się o swoje, czy placzesz ciągle tym bardziej ma Ciebie dosyć i nie chce z Tobą siedzieć (oczywiście nie usprawiedliwiam jego zachowania) bądź obojętna jeśli tak Cię traktuje, rób z nim to co musisz i nie myl tego z chamstwem w stylu sobie robię kawę a jego nawet nie spytam czy też chce. Wyjdź też gdzieś, nie musisz ciągle siedzieć w domu i czekać. To, że mieszkasz za granicą to akurat najmniejszy problem uwierz :)

problem tkwi w tym ze ja nie mam tu nikogo na prawde nikogo do kogo mogla bym wyjsc i pogadac oprocz swoich patronow a ich co to obchodzi zebym miala do kogho wyjsc to by nie byl dla mnie problem a dla mnie chodzi o to ze on bawi sie w najlepsze a ja jak ta kura domowa siedze w domu i czekam na niego a poza tym to on utrzymuje dom bo ja malo pracuje

Gość gfdgdgdg
oki badz z nim ale ZMIEN ZASADY BYCIA Z NIM. przeczytaj ksiazke "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" MUSISZ SPRAWIC a ta ksiazka ci pomoze ZEBY ON BYL ZALEZNY OD CIEBIE A NIE TY OD NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmien zasady bycia z nim, bys to nie ty za nim latala tylko on za toba a to da sie zrobic. poczytaj

oj tam nie masz nikogo bo nigdzie nie wychodzisz !! Nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale może są w Twoim mieście polskie sklepy,bary,kluby gdzie możesz przypadkiem na kogoś wpaść ;) Wiesz jak się nie klócisz ze swoim facetem to usiądź i mu o tym powiedz 'sluchaj ciągle siedzę w domu, nawet nie mam ani jednej koleżanki ty znasz tu więcej osób może przedstaw mnie jakiejś koleżance/dziewczynie/siostrze Twojego kolegi?'