Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiirytowanaa

czy wasi starzy też ciągle czepiają się tego, że ''cały czas siedzicie przy

Polecane posty

Gość poiirytowanaa

komputerze''? :O pomimo, że wcale nie zaniedbujecie innych zajęć ? mamy wydzielone obowiązki w domu i zawsze je wypełniam tak jak należy:zamiatam, odkurzam, zmywam naczynia, wycieram kurze, sprzątam swój cały pokój, wynoszę śmieci itd. , a gdy dodatkowo o coś mnie poprosi to zawsze to zrobię bez żadnego narzekania ale ja przecież ''tylko siedzę przed komputeram cały dzień i nic więcej nie robię!!'' ja im pokaże co znaczy NIC nie robić ! kurwa :O

Gość bkjvgkjugvk
mam identycznie ;/

Starzy tak juz maja. Tzn nie siedze ciagle przed kompem, ale z doswiadczenia wiem ze nie wazne ile zrobisz w domu, 5min przy kompie i wszystkie twoje zaslugi ulegaja wyzerowaniu:)

Gość gość
Mam to samo! a najlepsze jest, jak mam luźniejszy dzień i nigdzie nie wychodzę! ktoś mi powie, żebym z nim wyszła (mimo że byłam z tym kimś 2 dni temu powiedzmy na pół dnia) ja powiem 'nie , dziś mam w planach co innego' 'a on 'to siedź CAŁY CZAS w domu jak babcia' (jakbym ostatni tydzień nie latała jak kot z pęcherzem...!). I jeszcze mają pretensje, że daję sobie prawo do własnych wyborów i odpoczynku! Nie da się z nimi w żaden sposób porozumieć