Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predkosc dzwieku

kurcze, nie wiem jak sie zachowac

Polecane posty

Gość predkosc dzwieku

wiem, banaly, ale mnie to gryzie... moj facet nie dzwoni do mnie juz trzeci dzien (ostatnio ja dzwonilam, on mial zly humor i tak jakos nie pogadalismy, dalam mu spokoj...) chcialabym sie ucieszyc jak zadzwoni, ale jestem zla, jest mi przykro... nie wiem, wygarnac mu wszystko, czy byc mila i ucieszona zeby mial ochote w ogole do mnie dzownic??

Gość lvinakse
bądź miła a na koniec rozmowy dodaj że było ci przykro gdy nie dzwonił(i na spokojnie to powiedz, nie unoś się i nie rób z siebie panny obrażalskiej)

Gość predkosc dzwieku
wlasnie bardzo nie chcialabym wyjsc na panne obrazalska, ale kurde bede musiala naprawde sie spiac zeby pogadac z nim jakby nigdy nic...

Gość taka sobie pani m
3 dni milczenia???????????? never :/

Gość predkosc dzwieku
no wlasnie, porazka ciezko mi z nim byc, ale mi zalezy i ciezko mi tez powiedziec: to koniec!

Gość taka sobie pani m
na drugi raz Ty zamilknij na 3 dni zobaczy jak to jest na smsy nie odpisuj od razu tylko np. po dwoch godzinach niech sobie nie myśli że jest pępkiem Twojego świata a przy okazji spotkania jak spyta co porabialas np. dzien wczesniej to powiedz, ze bylas na imprezcie i bylo super jak będzie mial jakieś ale- to powiedz mu, że jeśli on nie chce spędzac z Tobą czasu to spędzasz z kim innym-proste a najlepiej to go kopnij w zad i poczekaj na lepszego 3 dni milczenia świnia a nie facet

Gość gfdgdgdg
kurcze ale dlaczego ty sobie na to powzwalasz. kurcze fcaet nie odzywa sie 3 dni a ty jeszcze sie glupia zastanawiasz jak tu sie spiac ze jak zadzowni by byc mila. pogielo cie???? ty siebie nie szanujesz to on cie bedzie szanowal? jelsi pogadasz z nim jak gdbyby nigdy nic bedzie wiedzial ze jestes laska do ktorej mozna sie 3-9 dni nie odzywac i nic nie zrobisz. potem on pojdzie na impreze o ktorej ty nie bedziesz wiedziala a ty sie bedziesz zatsanawiac jak tu sie nie wkurzac. chyba ze masz 16 lat i wy nie jestescie ze soba tylko spotykacie sie raz na ruski rok to wtedy rozumiem. ja jakby mi sie facet 3 dni nie odzywal zrobilabym mu taka awanture by mu w piety poszlo. i nie raz juz tak bylo. nie ma dnia zebysmy nie gadali po kilka razy. jestesmy ze soba 5 lat. 3 dni mialby sie nie odzywac??? rozumiem ze mialby wypadek i byl w spiaczce:)

Gość predkosc dzwieku
dzieki wielkie, chyba zdobede sie na szczera rozmowe, powiem mu ze mam tego dosc sroce spod ogona nie wypadlam, wiec jego strata, zobacze jak sie zachowa...

Gość predkosc dzwieku
my jestesmy w zwiazku na odleglosc, spotykamy sie w weekendy (teraz nie moglam ze wzgledu na obowiazki) pozwalalam na takie zachowanie bo choc jestemy blisko i zalezy nam na sobie, to jeszcze nie wyznalismy sobie milosci...