Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczusiax3

Od czego bolą jajniki?

Polecane posty

Gość Kaczusiax3

Boli mnie lewy jajnik, ,myślałam że to zapalenie bo już tak mnie kiedyś bolało i okazało się że to to, Ale byłam u ginekologa i on nie wie co mi jest. Od czego to może być? Czy mogę mieć endometrioze? Albo być w ciąży? O tej chorobie czytałam i pisali że najczęściej występuje u kobiet w wieku 30-40 lat a ja mam 17. Dodam że podczas zbliżenia też odczuwam bóle. A to jest jeden ze skutków. Miał ktoś podobny przypadek?

Gość no taaak
a gin zrobił Ci usg? długo Cię bolą?

Gość Kaczusiax3
Tak zrobił, tyle że stwierdził że jelito zasłania lewy jajnik Duże bóle mam od wtorku, a wcześnie pobolewało mnie ale to były ukłucia trwające po jakieś 5sekund i były one dość sporadyczne, raz w miesiącu bądź żadziej

ja odczuwam ból lewego jajnika zupełnie bez powodu. Przed okresem, po okresie.. róznie naprawde. Byłam u lekarza i powiedział mi, ze taki juz mój urok ;) nie przejmuj się, nie musi to oznaczac nic zlego.

Gość Kaczusiax3
Okres powinnam dostać za 8dni, ciąże raczej wykluczam, ale bardzo obawiam sie o tą endometriozę. Jestem bardzo przewrażliwiona na temat różnych chorób, a czytałam trochę o niej i okazuje się że lekarz przez przypadek wpada na to że pacjet jest chory, a kilka rzeczy się zgadza, Ale po prostu może to być przypadek, mam taką nadzieję ;((

Gość jasminowa panna młoda
Moja kuzynka tak miała, aż pewnego dnia znalazła się w szpitalu, bo miała atak. dostała kroplówki rozkurczowe i ból ustąpił. póżniej lekarz zalecił tabletki hormonalne. Bóle były rzadsze, ale wciąż były. dopiero jak urodziła dziecko, jajniki sie uspokoiły.

Gość sabcia74
Moze to owulacja i dlatego Cię boli

Gość Kaczusiax3
Ale boli mnie tak pierwszy raz ;(( bardzo się o to boję, a dowiedziałam się że mój ginekolog jest bardzo niekompetentnę osobą, przyszłam z bólem a ona to "olała" Chcę wybrać sie do innego, ale w moim mieście poleca się Panów doktorów, a ja się trochę krępuję ;((

Gość patusiasz
Witam Kaczusiax3 Właśnie mnie też boli lewy jaknik, wcześniej mnie też bolał ale lekko i po jakimś tygodniu mi przeszło... A teraz nie mogę wytrzymać i cały czas wymiotuje... ;/ u Ciebie to możliwe że mogłabyś być w ciąży ale ja? Mam nadzieję że to nam przejdzie ;D A ja mam 11lat PozdrawiamxD

Gość jajcotoja
gdy mnie zaczal bolec jajnik to w sumie nic z tym nie robilam, myslalam ze moze zmarzlam i przez to... po 2 latach poszlam do lekarza i okazalo sie ze to przez torbiel a wtedy byl poczatek i dlatego zaczelo bolec. teraz jestem po zabiegu i poki co nic zlego sie nie dzieje, bol minal, torbieli nie ma. skoro tamten lekarz nic nie zauwazyl wybierz sie do innego. pozdr

Idz do innego gina! Mnie nie wykryl torbieli i ona pekla trafilam do szpitala. Ten bol byl dla mnie gorszy niz poród. A tez mialam takie objawy jak zapalenie, pobolewal mnie co jakis czas. Naprawde idz do innego zanim nie bedzie za pozno

Gość claaaa
mnie tez wlasnie lewy jajnik pobolewa.. podczas stosunki boli, tak jakby ktos naciskal na niego.. co to moze byc ? nie mam okresu, powinnam dostac tak za 2,3 tygodnie. powinnam wybrac sie do lekarza?