Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeee5555

Dorobię się i KUPIĘ sobie żone - najlepiej modelke

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeee5555

chetna napewno sie znajdzie , rozwijam biznes - wszystko idzie w dobym kierunku. Na piekna kobiete nie mam szans , chyba ze za pieniadze.... Ciuchy diora, auto , piekny dom , zagraniczne podroze - tylko w ten sposob jakas na mnie zwroci uwage. nie bede w pelni happy - bo jednak poleci na kase, ale przynajmniej bede mial sliczną przy sobie. Te przecietne tez na mnie nie patrzą wiec wybor jest prosty.

Gość nie stronię
kto co lubi

Gość eeeeeeeeeeeee5555
wiem ,ze to nienormalne ale szans nie widze :( chcialbym pokochac jakas dziewczyne , zaopiekowac się nią ,cieszyc razem zyciem... ale coz ... zadna mi szansy nie dala

Gość eeeeeeeeeeeee5555
w liceum o dziewczynach nie myslalem ,mialem kolegów - to mi wystarczalo idac na studia myslalem ,ze stane sie towarzyski i kogos poznam - nie udalo sie . mam zainteresowania ,nie jestem pesymista na codzien , zawsze mily - i nic. Chyba mam w sobie cos co odpycha ludzi - widzą nieśmialego goscia ktory probouje byc ''cool'' :/

Nie zwracają uwagi, bo ponoć kasy nie ma .:D A interes niby dobrze idzie.Dziewczyny, może bądżmy zapobiegliwe i ustawmy się w kolejce, żeby dobra partia nie przeszła nam koło nosa :D

Gość niektóre są naprawdę
więcej niż śliczne obdarzone są przez naturę w piękną urodę bardzo zgrabna figurę jak to tego jeszcze to podkreślą przez odpowiedni makijaż fryzurę i ciuchy to byś miał naprawdę na czym oko zawiesić rano obudzić się obok takiej ślicznotki to sama przyjemność a myślisz ze są takie co niby nie lecą na kase ?

Gość eeeeeeeeeeeee5555
jest taka strona w usa bogaci faceci szukają utrzymanek i ja taką poznam albo pojade do mediolanu i bede sponsorowal jakąs slicznotke

Gość za pieniądze to lepiej
kup se psa kolego bedzie wierniejszy gwarantuje !Bo za pieniądze baby nie utrzymasz naprawde przy sobie ...:D to tylko pozory .Okradnie cie a potem otruje :D

Gość Bronek ze Skowronek
eeeeeeeeeeeee5555 - obetnij sobie fiuta, bo nie będzie Ci potrzebny :D

Gość eeeeeeeeeeeee5555
Tak , kredytu na dom brać nie musze -a to juz cos. Ze znalezieniem chetnej dziewczyny problemu nie bedzie .

Gość szkoda ze nie jestem
młodsza bo chętnie zostałabym utrzymankom tak na dłużej ale teraz facet jak ma kasę to choć sam jest stary to szuka młodej laski czemu trudno się dziwić

trzeba byc maksymalnie glupim zeby myslec ze laska zostanie z takim kolesiem ktory ja kupuje za kase....albo w druga strone trzeba byc nie lada nic nie warta szmata zeby sie wiazac z kolesiem tylko dla kasy....tak czy siak widze ze jest jakis dramat.

Gość eeeeeeeeeeeee5555
Ale ja innego wyjscia nie widze , jesli do tej pory a mam 24 lata zadna sie mną nie zainteresowala to na co czekac ? moje ''randki'' z kobietami przez ostatnie 6 lat wygladaly tak : - spodziewala sie kogos innego ,typu dres z szeroką klatą - druga mi wmówila ze dalem jej nie swoje foki , pewnie miala tyle spotkac ze wszystko sie jej popieprzylo - inna z przymusu poszla ze mną do kina i na spacer , byla niesmiala i glupio bylo jej powiedziec spieprzaj , a widziala jak wygladam , gadalismy na gg ponad 2 lata :o - kolejna po spotkaniu ,sory nie jestem w moim typie ,mozemy sie czasem spotkac i pogadac - tylko po co ? - dwie mnie wystawiły - nastepna przyszla ze swoimi kolezankami - pewnie dla asekuracji - ponizylem sie i tyle - z jedną utrzymuje kontakt - zeby bylo smieszniej - z lesbijką , jest moją dobra znajomą ,jedną z niewielu

mnóstwo kobiet jest nadal z facetami głównie ze względów finansowych kasa jest ważna a faceci to złamasy nie ma co żałować ich głupoty

ja jestem z facetem dla kasy