Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę w końcu dobry stanik

Dziewczyny, gdzie mogę kupić DOBRY stanik w internecie?

Polecane posty

Taki, żeby były rozmiarówki od 60 cm w obwodzie. Dajcie namiary na jakieś stronki internetowe.

up

Gość Pierdząca ale nie śmierdząca
ja kupiłam na www.lumpik24.pl

www.onlyher.pl www.dopasowana.pl www.bellami.pl www.karoline.pl www.ewa-michalak.pl kilka pierwszych które wpadł mi do głowy :)

Dzięki!

Gość klassi
A patrzyłaś na staniki od Nipplex? Ja niedawno nabyłam sobie z tej marki jedne biustonosz i jest całkiem ok. Pomimo cienkich szeleczek dobrze trzyma - to zasługa "obwodu" i zapięcia. Piersi ładnie w nim wyglądają i fajne jest to że po kilku praniach w pralce wygląda cały czas tak samo :)

Gość marrel
Wiesz co, często w tym zakupowym klubie stilago.pl dają na wyprzedaże bieliznę europejskich marek, często takich, które raczej się nie spotyka w naszych stacjonarnych sklepach. Z tego co dzisiaj widziała, to mają z tej paryskiej firmy DIM rzeczy ponad połowę przecenione. Warto śledzić ich promocje, można wyhaczyć fajne perełki.

a znasz może sklep jagna.pl ?? tam jest bardzo duży wybór biustonoszy różnych firm. Z tego co widziałam to rozmiarów mają bardzo dużo, nawet i te nietypowe i duże i małe :)

Gość convi
Gaia ma całkiem fajne modele i są tak zaprojektowane, że faktycznie trzymają piersi tam gdzie należy i nadają im ładny kształt. Jak na polską markę to jestem pod wrażeniem ich designu.

Gość gość
Hej. Ja znalazłam fajny sklep www.ekubas.pl. Mają tam staniki na małe i na te duże :-) biusty. Rozne marki i fajne ceny.

Gość Ingela6
Hmm ja mam trochę więcej w obwodzie ale może i takie znajdziesz z mniejszym w liparie.pl. Bardzo profesjonalna pomoc jak masz problem z doborem rozmiaru. Bardzo dobra jakość i świetnie biust leży.

Gość balceronka
Ja kupowałam w liparie.pl mają bardzo ładne fasony, ślicznie się prezentują. Naprawdę polecam.

Gość angela wolska
Tak poleciacie LiParie? Też muszę chyba tam zajrzeć.

Gość Dk98
www.ekubas.pl :) i dają świetne gratisy :) ) Polecam :)

Gość Czaka19
w internecie najlepszy sklep to liparie.pl świetna jakość, cena niewygórowana. Bardzo je polubiłam.

Gość bombika
W Liparie mają super fasony to fakt, sama od nich kilka razy kupowałam, także stroje kąpielowe. Generalnie mają fajną ofertę.

Gość konpotka
Dla mnie bielizna Liparie jest niepowtarzalna , więc jak najbardziej się z Wami zgadzam. Nie znam wygodniejszej.

Gość gość
weszlam na te strone lipaire, straszne są te staniki, ladniejsze mozna kupic na all.. za 20 zl 🖐️

Gość Dk98
za 20zł to możesz sobie kupić z 'rynku' :) a jak ktoś lubi wygodę i komfort to jak najbardziej znane marki nam to dają :) znajdziesz je na tej stronie www.ekubas.pl

Gość gość
bez obaw, za 20 zl kupuję WYGODNE i porządne staniki na all... naprawde nie trzeba kupowac szmat za 200zl, zreszta widac po zdjęciach, że ramiączka cieniutkie i moich piersi by nie utrzymaly; a te staniki na all za 20 zl sa porzadne, grube ramiaczka a nie takie drogie bele go\wno jak w linkach ktore namietnie tutaj wklejasz i spamujesz