Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhuytykjhk,

niektorym matka to juz sie calkiem we lbach

Polecane posty

Gość njhuytykjhk,

poprzekrecalo;-( pracuje w sieci kawiarni i to co dzisiaiaj zobaczylam zatkało mnie wrecz przyszla kobieta około 30 paru lat z 2 dzieci chlopiec okolo 8-9 lat i dziewczynka około 16-18 miesiecy dla chlopca zamowila cafe late, ja tlumacze jej ze jest godzina 19 i to juz pozno jak na taka kawe dla tak malego dziecka a ona na to ze on zawsze pije, mowie jej ze to espresso z wieksza iloscia mleka a ona no i o to chodzi zeby byloz mlkiem oki podalam jej i teraz hicior, synus pije late a mamusia i ta mala dziewczynka po puszce coli, i jeszcze z ironia w glosie prosi mnie o slomke bo nie chce zeby mala usta sobie o puszke rozciala do gazu taka babe!!! no koszmar!!!

Gość pisze się kobietom tłumoku !
kobietom! a nie "kobietą" :o

Gość njhuytykjhk,
a ty tłumoku naucz sie czytac najpierw!

Gość do autorki postu
za granica to normalne, chociaz tez troche sie dziwilam - kiedy przychodzi do mnie kolezanka z 8-letnia wnuczka to obie prosza o kawe :D I nie konczy sie na jednej... A cole tez male dzieci pija w wozkach. Kazdy ma inne podejscie, coz poradzic

Gość njhuytykjhk,
sama jestem matką i to dość nowoczesną ale nigdy mi na myśl nie przyszło by mojemu 22 miesięczniakowi zaserwować coca-colę pozniej sie dziwia ze dzieci pobudzone i jesc nie chca

Gość matkom a nie matką
:o

za granicą to normalne, a potem widać te tłuste dzieciaki z ameryki, które w wieku 10 lat ważą po 80kg samo zdrowie :)!

Gość Waka Waka Yeah
Ano, niedługo będzie jej miksować hamburgera z maka i serwować "pożywny" obiadek... a potem chodzą po ulicach pulpeciki utuczone niezdrowym żarciem i przesiadywaniem przed kompem.

Gość ojojoj, ja tez daje
Ja mam 20 miesięczną córę , która uwielbia cole ( starszy brat nauczył) i daję jej ale tyk\lko wtedy kiedy muszę w niej przemycic jakies kropeli czy inne syropy niedobre. Robimy z tego całą ceremonię:P ja sobie nalewam do szklanki i piję , pokazuję co mam i pytam czy chce - ona oczywiście chce wieć przelewam jej ok 2 łyżek stołowych do wczesniej przygotowanej szklanki z lekarstwem :D z jaką błogością ona to pije - aż miło popatrzeć !!!! i to są tylko 2, 3 łyżki a jakie szczęście .....

Gość nnnnnnnnnnooooooo
to gratuluję rozsądku :-/

Gość jaaasne..
ostatnio też widziałam, jak tatuś trzymał na kolanach synka ok. 2 lat i dzieciak popijał Sprita z butelki aż miło :( Debilizm...