Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdhfieowd

Źle w szkole...pomocy

Polecane posty

Gość sjdhfieowd

Mam 17 lat. Od poczatku liceum czulam sie tam bardzo niedobrze, jestem bardzo niesmiala. Nie odzywalam sie do nikogo, bo dziewczyny byly bardzo pewne siebie i sie ich balam. Zaczely sie ze mnie wysmiewac, bo jestem dobrym materialem na kozla ofiarnego: nigdy im nie odpowiem na zaczepki. Stresuje sie strasznie, mozg mi sie wylacza... mam tylko 1 kolezanke i wylacznie do niej gadam, wiem ze to dziwne...Jestem teraz w 2 kl. i po feriach zamierzam przeniesc sie do prywatnego liceum. Okropnie sie boje, a co jesli bedzie tam tak samo? Jesli nadal bede sie tak bala ludzi? Zreszta oni wszyscy sie znaja. Co robic? :(

Gość jaa853
powinnas pojsc do psychologa masz fobie szkolną

Gość sjdhfieowd
Moja mama nie uznaje psychologii ani psychiatrii, mowi ze to bzdury i wystarczy "wziasc sie w garsc" :(

Gość antonina-18
jak bym czytała o swojej koleżance z klasy, ją też nikt nie lubi, i też jestem w 2 lo, no więc od mojej koleżanki zayebiście śmierdzi, włosy to ma takie tłuste że szok, brzydziłabym się z nią gadać, a jeżeli ty też tak zwracasz uwagę na swój wygląd co moja koleżanka to się nie dziwię że cię młodzież nie akceptuje

Gość sjdhfieowd
Nie! Ja wlasnie jestem ladna (duzo osob mi to mowi), ubieram sie normalnie, nie wyrozniam sie wygladam. Codziennie sie myje, nie mam pryszczy, piore ubrania i sie perfumuje.

Gość Waka Waka Yeah
Ucieczka do innego liceum nie rozwiąże problemu, powinnaś wybrać się na jakieś zajęcia pozaszkolne, poznać nowych ludzi, iść do pedagoga, wychowawcy, powiedzieć, że Ci dokuczają.