Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka.taka.sobie.o

Sytuacja w autobusie

Polecane posty

Gość jasne...
kafe o tej porze to istna amazonka z piraniami :classic_cool: trzeba mocno uważać co się napisze :) MOJA PRAWDA NAJMOJEJSZA!!! :classic_cool:

Gość jasne...
j jak siedzisz w tym niebycie z bandą rozwrzeszczanych dzieciórów, to jesteś rozlazłą, sflaczałą kurą domową :P

Gość xxxxxxyyy
@jasne :D

Pierwszy raz, aż tak się udzielam na kafe, raczej obserwuję, ale z racji bezsenności dzisiejszej nie zaszkodzi mi trochę powymieniać się argumentami, startując z pozycji bezdzietnej, bo no niektóre krzyczą tylko, że Matka Polka.

Gość moja sprawiedliwość
...a niby w czym jesteś lepsza od tego dziecka które siedziało??? siada każdy kto ma ochotę i kto pierwszy ten lepszy....jakim prawem wymagasz, aby matka tych dzieci ciebie uważała za kogoś ważniejszego niż jej własne dzieci??? kup sobie merola i nie używaj komunikacji miejskiej jak jesteś taka wrażliwa

Kazdy pasażer ma równe prawa. Matki z dziećmi nawet maja miejsca specjalne. Czy stary czy młody ma te same prawa a jak ty autorko jestes młoda to nikt sie nie bedzie domyślać ze wypada ustąpić miejsca akurat tobie. Jestem chory i kilka razy bylem w tragicznym stanie modląc sie w duchu by jak najszybciej dojechać mdlejąc wrecz prawie z bólu stałem i nikt tez sie nie pytał czy chce usiąść. A widac bylo ze zaraz padne. Tylko to nas różni ze ja nie moglem z bólu slowa wydusic nigdy a ty głupia młódko masz paszcze wiec jej używaj jak tak sie źle czujesz bo nikt jasnowidzem nie jest.

Gość jasne...
Jeśli posiadasz dzieci, co jest równoznaczne z posiadaniem rozstępów, to broń cię panie boże choćby stawać koło kobiety "elegunckiej", bo przeca rozstępy są zaraźliwe i cholerstwo lubi przepełzać na bogu ducha winne kobiety :P

Gość jasne...
dzięki, też się nieźle bawię :P

Gość do jasne
masz niezle poczucie humoru :D