Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

Robie liste na najdłuzsze niki zaczernione kafeteryjne ogolnianie

Polecane posty

Gość
Mój jest najdłuższy. Wygrałam. :classic_cool:🖐️

Gość
A właśnie że tak. Mam powyżej 5o postów.

Gość o taakkk
ale ja znam WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW widzialam ja na paru tematach i madrze sie wypowiadala. o co ci chodzi? to chyba troche niesprawiedliwe, ze do konkursu kwalifikujesz tylko tych co ty znasz i widzialas :o

1. Zdesperowana Domowa Żona 2. Zasznurowana Lalka Voodoo 3. adenozynotrójfosforanowa 4. Drogę wytycza sie idąc 5. Kultura mam na drugie 6. Beznadziejna Persona 7. Kraft_durch_Freude 8. Angel from hell

Gość ciassteczko
Beznadziejna Persona osz ty kur­ewko niedomyta, aco z WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW_W suuuuko? :O

ale jestescie zalosni wwwwwwwwwwwwwwwwwww nie kwalifikuje sie poniewaz zalozyl swojego nika wczoraj! natomiast ty co sie podszywasz sie chamsko pode mnie dodatkowo jestes tępa! :O:O:O:O:O:OO

1. Zdesperowana Domowa Żona 2. Zasznurowana Lalka Voodoo 3. staszek spod monopolowego 4. adenozynotrójfosforanowa 5. Drogę wytycza sie idąc 6. Kultura mam na drugie 7. Beznadziejna Persona 8. Kraft_durch_Freude 9. Angel from hell

jednak staszek wyzej ;) 1. Zdesperowana Domowa Żona 2. staszek spod monopolowego 3. Zasznurowana Lalka Voodoo 4. adenozynotrójfosforanowa 5. Drogę wytycza sie idąc 6. Kultura mam na drugie 7. Beznadziejna Persona 8. Kraft_durch_Freude 9. Angel from hell

Gość |staszek spod monopolowego|
ale masz cienkie litery :P

Gość
mam teraz najkrótszy, a profil mam co najmniej miesiąc, DEBILE :P

no to teraz musze to przemyslec bo objetosciowo to zdesperowana jest dłuzsza ze sie tak wyraze od staszka :D natomiast jesli chodzi o litery to fakt masz o jedna literke wiecej ale kurwa trzeba bylo pisac grubszymi literami :D niech zostanie tak jak jest

Gość defdsfsw
ale jak to niech zostanie jak jest. staszek powinien byc na pierwszym miejscu!!! ma więcej liter i choooy 😡

Gość tytutuutuurd
do dupy to wszystko,bo napisalam "ten ostatni niedziel" i nie dodalas do listy :O:O a angel from hell jest o wiele krotszy :O

do dupy to ty mzesz byc! kazdy kto chce sie zglosic musi sie zalogowac abym widziala ze jest czarny a co oznacza akceptuje i chce brac udzial w konkursie dla mnie staszek zbudowany jest z cienkich liter i zdesperowana go wyprzedzila

Gość tytutuutuurd
niedziel na pewno by akceptowal,bo on lubi byc zglaszany do konkursow :P poza tym mnie nie obrazaj.Ja nie napisalam ze ty jestes do dupy czy tez mozesz byc,no ale chyba nie musialam bo sama sie przedstawiasz jako beznadziejna persona...

1. Zdesperowana Domowa Żona 2. staszek spod monopolowego 3. Zasznurowana Lalka Voodoo 4. adenozynotrójfosforanowa 5. Drogę wytycza sie idąc 6. Kultura mam na drugie 7. Beznadziejna Persona 8. Kraft_durch_Freude 9. nalewka_babuni 10. Angel from hell

01. Zdesperowana Domowa Żona 02. staszek spod monopolowego 03. Zasznurowana Lalka Voodoo 04. adenozynotrójfosforanowa 05. Drogę wytycza sie idąc 06. Kultura mam na drugie 07. Beznadziejna Persona 08. Kraft_durch_Freude 09. nalewka_babuni 10. Angel from hell