Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dylematem...

Pomoże ktoś z laptopem-nie wiem jaki kupić

Polecane posty

Gość z dylematem...

Pomoże mi ktoś czy już wszyscy zasnęli? ;) Mam już jednego laptopa 14 cali i chcę sobie kupić apple 15 lub 17 do domku. Jeżdzę jednak codziennie pociągiem i chciałabym sobie kupić jeszcze mniejszy do torebki, żeby mi się tak bardzo nie nudziło w tracie podróży a nie chcę też po mieście dźwigać ciężarów. Myślałam, żeby sobie kupić nokię booklet ale ona ma tylko 1gb ramu i jest jednordzeniowy a do tego ma tylko windowsa 7 starter. Ja mam teraz dwurdzeniowy i narzekam na prędkość i boję się, że przy grach to ta nokia nie wyrobi. Już sama nie wiem czy lepiej wziąść mały i lekki kosztem prędkości i systemu czy cięższy i bardziej wypasiony taki 13 cali. Na drugiego laptopa apple to mnie chyba już nie będzie stać. Zresztą to mi rodzice kupują i nie chcę przesadzić z cenami bo się jeszcze wkurzą i mi nic nie kupią :P Do tego przy apple się płaci też za markę więc mogę kupić jakiegoś tańszego.

Gość ja mam jednego laptopa
i się cieszę, a tobie trzy się marzą? zarób i sama sobie kup.

Gość z dylematem...
Aha, próbowałam wozić ze sobą tego laptopa 14 cali, który waży około 2,5 kg i był dla mnie za ciężki i nieporęczny. Boję się, że jak kupię taki 13 cali to będzie ten sam problem.

też wożę takiego laptopa. jest ciężki, ale da się przeżyć asusa weź

Sony Vaio P Slim

Gość z dylematem...
Studiuję dziennie i raczej szansy na kupienie laptopa za 8000 to nie mam. Nie rozumiem co za problem z tym, że mi rodzina kupi. Chcę kupić bo mi potrzebny do podróży i na studia. Pokonuję codziennie ponad 3 godziny drogi.

... za 8000 zł?? pojebało? za 8000 to można sobie furę kupić na marginesie, sama jestem studentką dzienną i to trzech kierunków, a mimo wszystko mam własną kasę i nie biorę od rodziców. nara

Gość z dylematem...
A gdzie go kupiłeś/-aś? Nie mogę go znaleść w polskiej ofercie.

Gość z dylematem...
To można studiować trzy kierunki dziennie? Bo ja studiuję dwa i jeden jest kierunkiem wiodącym i jakbym chciała trzeci to musiałabym mieć zgodę. Zresztą bym nie wydołała z chodzeniem i tu i tu. I jak ty zarabiasz poza weekendami i dajesz rade się uczyć i jeździć. Chyba, że masz dość łatwe kierunki i blisko siebie położone. Ja ledwo daję radę pracować w weekendy bo wstaję o 5 a przyjeżdżam do domu czasem i o 21.

studiuję na różnych uczelniach. (studia są zajebiście wymagające, więc nie ma mowy o leserce) kasa: stypendia i tłumaczenie tekstów z języków obcych.

Gość z dylematem...
Wiem, też to znalazłam. Ale ktoś go w UK kupił. Też bym wolała samej zarobić i kupić ale nie dałabym rady bo cała moja pensja idzie na migawki i na mieszkanie jakbym miała zarabiać na pełny etat to musiałabym zrezygnować ze studiów.